Tredje gången gillt!

Tredje gången gillt!

Har jag tur och råd så blir det New York igen i september! Jag och Hanna planerar lite smått att ta en repris av den otroligt lyckade resan förra året och åka tillbaka till det stora äpplet i väst. Den här gången har vi ordnat boende så det är bara till flygbiljetten och lite (en hel drös) fickpengar som måste sparas ihop. Kollade upp lite priser idag och det ser ut som man kan komma undan med ca 3000 för en flygbiljett, inte alls illa!

Under min surfrunda efter flygpriser, restauranger och vintagebutiker snubblade jag över min nya favoritsajt på nätet, EVER! Vem som än har jag gjort den, I am at your feet! Internet, meet ilovenewyork.se. New York, Internet. *Tar i hand och dunkar rygg*

Update!
Tjejerna som gjort sajten heter Helen & Annika och är mina nya idoler! Hej idoler! *vinkar*

3 svar

  1. Hej där !

    Vi såg att du hade skrivit om vår sida och vi bugar oss och tackar, fast vi får väl säga att vi niger då vi är tjejer :-).

    Kul att du tycker sidan är bra. Vi älskar New York som du och funderar på när vi skall åka dit nästa gång. Du din…rackare…har ju redan planerat att åka ! Vi blir avis.

    Du vi undrar om du kan skriva till oss så att vi kan prata lite, för vi hittar ingen e-post adress till dig.

    mvh Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tårtprovning på Märta & chokladbiten

Tårtprovning hos Märta och chokladbiten

På mors dag fick mamma en present av mig och Johan som var lite annorlunda, och massivt sockerchockande – vi bjöd nämligen med henne på

Hej där vecka sjutton!

Hallå hej vänner! Hur mår ni? Själv har jag legat golvad i den här härliga ångestsörjan mer eller mindre hela helgen och så även idag.

Semesterns tredje vecka

Tre veckor av semestern har gått. Två kvar. Och den här lilla molande paniken över att inte vara tillräckligt utvilad börjar smyga sig på mig.