United vs Flight

United vs Flight

Sista kvällen som jag kan vara uppe hur länge jag vill. Imorgon kväll blir det till att gå och lägga sig i vanlig Svenssontid eftersom jag ska upp och jobba på tisdag! *hurrarop och applåder*

Ikväll blir det mys med Monika med tacos och film. Det lutar åt United 93. Puckade jag trodde att jag redan hade sett den, men så såg jag trailern och det hade jag ju inte alls. Jag hade sett den bleka kopian Flight 93, nån tevefilm. Och jag som inte fattade varför alla tyckte den var så bra. Vi pratade inte ens om samma film.

3 svar

  1. Jag hade höga förväntningar på United 93, men de infriades sinte riktigt. Jag hade väntat mig något mer gripande (eller så är jag bara väldigt okänslig…), men jag tyckte den tog slut innan den ens hann börja. För utdraget i början och sen var det helt plötsligt slut.

  2. MALIN:
    Jag hade ju som sagt sett ”Flight 93” och jag tyckte ”United 93” var MYCKET bättre. Slutet var väldigt abrupt, men jag tyckte verkligen att handlingen byggdes upp bra, att man fick veta vad som verkligen hände.

  3. Jag trodde samma sak, jag hade också sett Flight 93 och tykte att den var ju inget särskilt och trodde därför de var lika bara att titeln blev United 93 istället när den väl kom till Sverige. Men jag tycker United 93 är mycket, mycket bättre – jag älskar hur de har regisserat den filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En torsdag i Hyde Park

Som ni vet var jag ju i London för två veckor sedan (första delen av den resan hittar du här) och på torsdagen hade jag

Vintern vaknar

Jag insåg precis att min bok redan finns uppe på Adlibris och Bokus! Visserligen utan varken omslag eller synopsis MEN med ett släppdatum (29 januari,

När man inte är överens med boken

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page Så här såg det ut när jag och Elin plåtade omslag för några veckor sedan.

OOTD: Hötorget

Tröja – Ellos / Kjol – Lindex / Skor – Adidas / Väska – Ulrika / Ring – Efva Attling Glad fredag kära vänner! Det

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!