Up in the air

12 000 meter upp i luften och jag kan ändå blogga, är inte det rätt fantastiskt? Och lite halvsjukt. Jag kan inte ens låta bli att koppla upp mig under en sex timmars flygning. Men har man wifi på flygplanet så är det nästan lag på att utnyttja det. Plus att jag nu kan fortsätta med min research för veckans resmål.

Tre dagar i San Francisco, två dagar längs med Pacific Coast Highway och två dagar i LA. Vad får jag inte missa? Och om du har ett bra tips på billigt/bra motell längs med kusten så tas det tacksamt emot med.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

7 svar

  1. Kör du Highway One? Åkte där 2005. Monterrey och Clintans gamla stad Carmel var ganska mysiga. Vi tog en övernattning på ett supermysig ställe sen, Big Sur Lodge och tog en liten hiking på förmiddagen efter innan vi åkte vidare mot fantastiska Hearst Castle. Lite söderom Hearst i staden Cambria hittade vi supermysigt Best Western motell som hette “Fireside Inn”, precis vid havet med öppen spis på rummet och en bubbelpool där vi badade vid midnatt 🙂

    Glöm inte att be att få SE rummet innan du bestämmer dig. Det brukar gå bra. Någåt ställe såg mysigt ut från utsidan, men luktade fuktmögel på rummet.

    1. Oops, jag har redan bokat. Det blev Sea Breeze Inn som ligger precis vid Hearst Castle. Har bara tid att övernatta en natt så jag tror att jag får vara lite effektiv. Mest bara stanna och spana utsikter, kanske inte hajka så mycket. Men tack för tipsen, jag noterar! 🙂

  2. Har precis kommit hem från SF/Highway 1/Cambria och Fireside Inn/Grand Canyon/Vegas.

    SF är så himla mysigt, ta båten till Sausalito eller cykla dit o ta båten hem, om du är sugen på burgare rekommenderar jag Hamburgers ett mysigt ställe i Sausalito med den godaste burgaren jag åt i USA. Om du är mer glassugen eller smoothie sugen rekommenderar jag Lamperts längre ner på gatan. Deras Strawana /jordgubb o banan/ är fab!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Första kycklingen är här!!

Förlåt för hemsk bildkvalitet men jag kan inte hålla mig. Första kycklingen är här!!! Den kläcktes igår kväll och det är pickhål på åtminstone tre

Omplantering

Jösses så varmt det är idag! Termometern har klättrat upp runt 25-graderstrecket och nu börjar svettsäsongen. Haha! Som du nog redan vet är jag inget

Vad är jag mest stolt över från 2018?

I veckan gjorde jag ett inlägg på Instagram där jag berättade om vad jag är mest stolt över från 2018 och ni delade också med er