Utflykt till Jönis

Igår åkte jag och älsklingen min på en liten utflykt till IKEA. Det självklara valet Göteborg slopades och istället föreslog C att vi skulle åka till Jönköping, det var ju bara två, tre mil längre. Mmm, det han dock missade i den beräkningen var att det är 70-väg i stort sett hela vägen till Ulricehamn (3 mil) så det sinkade ju något. Motorvägen till Götet hade kanske varit något smidigare. Oh well.

Först gjorde vi IKEA och blev några fynd rikare. Ett sängbord till C, likadant som jag har sedan tidigare, och så blev det lite småsaker i form av vinglas, kaffekoppar och förvaring till badrummet. De ultimata skolådorna, som dessutom var på rea, var ju självklart slut, likaså golvskyddet till kontoret. Får ta en sväng till Kålllered i helgen i anslutning till Kungsbacka besöket kanske?

Efter shoppingen på A6 drog vi ner till stan och vandrade runt lite. Pappa bodde i Jönis i början på 90-talet med sedan dess har jag inte varit där, medan C aldrig varit där. Så vi sightseeade i typ en kvart, sedan rymde vi från survädret in på en irländsk pub och åt cantadoufylld oxfilé och plankstek. Kittla dödsskönt i kistan! C åt tills han storknade och prisade maten högt och ljudligt. Självklart var den inte bättre än min matlagning dock. Rätt svar, duktig pojke.

På vägen hem satt jag och kikade i hans mobil som är en sån ny high-tech variant som man kan titta på TV i. Så jag satt och kikade på Fashion TV och kom på att jag måste ha ett maffigt bälte, här från Dsquared. Och på tal om mobiler, ge mig denna! Den är rosa! Till en flicka! Jag är flicka! 😀

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. ååå, Jönköping. Tycker mkt om den staden!!! Strandpromenaden och piren om somrarna, känns som att vara utomlands… Blåser som fn på höst och vinter dock…

Kommentarer är stängda.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 45 | London och Berghs och Ångestpodden

Förra veckan fick jag skriva äntligen skriva “international speaker” på visitkortet. Jag vet inte riktigt hur och när jag ska använda mig av det (jag

Min helg: solkatter, husfix och kristaller

Häng med på min helg (förra helgen) från fredag morgon till söndag kväll. Nu kör vi! Åhhhh helgmornar alltså (ja, jag räknar fredag som helg).

Munkudden

Utflykt till Munkudden

Aprilväder gör verkligen rätt för sitt rykte i år. Det växlar vilt mellan sol och vårvärme till snö och ett gäng minusgrader, slask och grått

Kroppshets

När Sara och Katta var här för några veckor sedan spelade vi in ett avsnitt av Saras podcast “Träningsglädje Talks” där vi pratade om kroppshets.