Vad är hemligheten?

Tredje advent och jag sitter framför datorn igen och lyssnar på 80-talsmusik (Wham rockar!) medan Silver rusar runt i lägenheten som besatt och jagar något som jag tror att bara hon kan se.

Ska alldeles strax fortsätta med mitt lilla projekt och göra min röv ännu plattare och bredare. Men det gör inget, för att för första gången på länge är jag inspirerad. Jag satt uppe till två inatt och fixade med AJ och kände faktiskt att det var kul. Så det gäller att fortsätta designa medan flowet håller i sig!

Men först får det bli lite frulle. Och kanske en liten kik på “The Secret“. Nu blir det New-Age-Self-Help för hela slanten.

Och jag måste säga att jag är otroligt imponerad av AnnaIsa nedan som tog citatet, kärlek till Full House!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vem överlever i influencerbranschen?

Jag får ofta frågan om influencerbranschens framtid. Vilka kommer överleva i en bransch som förändras så snabbt, där konkurrensen blir hårdare varje dag och där källan till den primära inkomsten för många – annonsören – fortfarande inte riktigt har fattat styrkan i influencer marketing.

Vecka 32 – Sensommarens vackra skrud

Det är augusti och den här veckan har den extrema värmen gett med sig och lämnat plats för lite mer humant väder för mig med

Nattfoto

Igår kväll blev jag kär. Jackie tog med mig ut i natten med kameran i högsta hugg och lärde mig konsten i nattfoto. Vi var

Berghs Festival

Gratis föreläsning i Stockholm!

Hej kompisar!  Nu är jag strax på väg till Stockholm för imorgon ska jag föreläsa på Berghs Festival! Jag vet att många av er har