Vad fan håller jag på med?! #11 – Våra roller under 2017

Vad fan håller jag på med?! #11 – Våra roller under 2017

Samma dag som vi publicerade det här avsnittet i mitten på förra veckan var jag och Sofia och gick på Götgatan i jakt efter en mellanmålssmoothie. Plötsligt känner jag hur någon klappar mig på axeln ”Du, Linda! Var är podden?!” Jag vänder mig om och där står en ascool tjej med flygigt afrohår och en glugg mellan framtänderna.

”Ursäkta, va?” ”Ja, var är podden? Du säger att man ska vara konsekvent och nu är du inte det själv!”, skrattar hon. Jag har ingen aning vem människan är men hon har precis called me out mitt på Götgatan. Älskar det! Vi hälsar på varandra, jag meddelar att podden kommer ut senare idag och så går vi åt olika håll.

Min första tanke; ”Fan vilken cool brud! Och hon lyssnar på vår podd? Betyder det att vi är… coola?”

Och så smålog jag.

 

Lyssna på alla avsnitt av podden här eller i din poddapp! Och gilla oss på Facebook!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Onsdag och torsdag – fullt bagage och fullmåne

Hejhej här kommer ännu ett försök till semi-realtidsbloggande! Det här är ju min favorittyp av blogginlägg att läsa själv – alltså typ Instagram Stories fast

VIDEO: Min sminkrutin till vardags!

Inlägget innehåller annonslänkar – läs mer i min policy! I den här videon delar jag med mig hur jag sminkar mig till vardags, hur jag

Kvaved mamma och Leia

Grillkväll i Kvaved

I fredags var vi i Kvaved, lite som vanligt den här sommaren. Vädret var helt ljuvligt, inte alls som vanligt den här sommaren. Leia gjorde