Vad ska jag stoppa i shoppingvagnen?

Vad ska jag stoppa i shoppingvagnen?

Okey people, nu behöver jag er expertis. Jag åker ju, som bekant, till USA på måndag. En sväng till Portland och sedan NYC. Nu är frågan, vad ska jag ta med mig hem från det stora landet i väst? Det snackas om smink och inhemska designers, men ni som vet och kan, vad är billigare i USA? Vad ska man satsa på att ta med sig hem? Specifika varor, märken etc? Tips, tips, tips, pretty please?! 🙂

Nu ska jag packa. Om en timme bär det av till Övik. Bra planering? Det kan diskuteras.

2 svar

  1. Jag har siktet inställt på elektronik, en digital systemkamera som man sparar ett par tusenlappar på att köpa där borta. Annars blir det freestyling, köper det jag gillar och inte det som är hypat att man måste köpa hem. Knäppt kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vitsippans dag

Vitsippans dag

För sisådär två veckor sedan var jag och familjen till Brynge Kulturområde i Sidensjö. Där skulle man nämligen fira Vitsippans Dag med en massa lokala

Snöskor på Åresjön

På snöskor på Åresjön

Fjäll i dimma, kaffe i kåsa och frasande snö under snöskorna. Så stavades en av de fantastiska dagarna vi spenderade i Åre tidigare i veckan

Hej från flyttkaoset!

Hallå kompisar! Jag ville bara kika in och ge er en snabb update på livet. Egentligen borde jag stå och packa eller skrubba en ugn