Världens bästa födelsedagspresent

Influencers of Swedens styrelse

Foto: Katarina Jansson

Idag fyller jag 37. Idag var också andra dagen av årets stora konferens som jag producerat för Influencers of Sweden – The Influencer Convention.

Min födelsedagsfest började redan vid tolvslaget då jag stod på dansgolvet efter gårdagens galamiddag. Kämparna som fortfarande var kvar på festen stämde spontant upp i sång och sjöng för mig precis när klockan slog 12. Så himla fint.

Efter det har det varit en enda lång dag av en massa massa kärlek. Så många grattishälsningar och varma kramar, så många fina ord om konferensen och om inspirationen och peppen man fått och samhörigheten och kärleken man känner i gruppen, bland medlemmarna. Och det gör mig så fantastiskt glad. Att man funnit värme och stöd och vänner inom de väggar som jag byggt. Det gör mig stolt.

Mitt på eftermiddagen slank jag och Clara och Sara ned till matsalen och så fotograferade Katta oss. Och jag känner att den här bilden fångar helgens känsla. Samhörighet och kärlek – men också en stor dos kaxighet och jävlar anamma.

Det kommer säkerligen fler inlägg om #TICSE men jag ville bara kika in och säga hej och dela med mig av de spontana tankarna efter konferensen. Nu ska jag knyta mig för tidigt imorgon bär det av till Palma!

Kram och kärlek!

// 27/100

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

10 svar

 1. Hej!
  Jag vill också vara en välbetald influencer!
  Som 52-åring med spring i benen och en viktresa på minus 20 kg hittills så
  borde jag utgöra växtkraft för kanske lite äldre kvinnor.
  Hoppas.
  Hälsn fr sö Dalsland och Sveriges största Dalslandsblogg

 2. Grattis igen! Och njut av Palma! Du ska vara så stolt över dig själv. Vilken boss du är, och med så mycket kärlek i ditt ledarskap så det svämmar över och svämmar vidare <3

  1. Men fina fina du. TACK. Det är typ det finaste man kan säga till mig, berömma mitt ledarskap. För det handlar om att bygga andra, helt och hållet, för mig iaf. KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Annandagen

Efter två veckor i covid-bubblan bestämde jag mig för att det var dags att våga sig ut i världen igen – feberfri och med minimala

Hönshus

Hönsäventyret börjar nu!

Ända sedan jag flyttade hem till Övik för snart två år sedan har jag velat ha höns. Kanske inte tänkt på det så seriöst då

Första veckan av 2020

Nyårsafton kom och gick och helt plötsligt var vi inne i ett helt nytt decennium och jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen.

”Döden, döden, döden”

”Döden, döden, döden”. Så sägs det att Astrid Lindgren alltid började sina telefonsamtal med sin syster. För att ha ämnet ur vägen liksom. Avdramatisera det