Varmt väder och jazz

Varmt väder och jazz

”If this is wrong, I don't wanna be riiight!” Citat från en maja-påverkad homie som verkligen was ”feeeelin” Hanna.. och hennes vackra ben då, självklart.

Idag har det varit varmt, och då snackar vi närmare 30 grader! Solen har legat på och det är underbart men kanske något varmt när man knallar omkring och turistar i en storstad som New York. Lunch åt vi på Luna Café i Union Square, ännu ett ställe känt från SATC. Caféet har endast uteservering, så de är väldigt beroende av vädret. En dag som denna var stället packat med New Yorkers som avnjöt försommaren.

På kvällen blev det middag på Garage, en jazzrestaurang på 7th & Grove. Jättemysigt ställe med underbar mat och jättetrevlig personal. Ett måste för jazzälskare. Jag kunde knappt sitta still under middagen och satt och scattade jag med. Killen i bandet hade verkligen fingerfärdigheten dooown på basen!

Något som slog mig är att jag och Hanna måste se rätt världsvana och hemma ut i NYC för några gånger varje dag kom folk fram till oss, inklusive amerikanare, och frågade oss efter vägen till olika ställen, adresser till butiker och restauranger. Ännu roligare var att vi faktiskt hade svaren till iaf hälften av människorna! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Josefin Dahlberg

Stockholmssväng i Coronatider

Tjoflöjt! Efter att jag var i Göteborg förra veckan så åkte jag en sväng till Stockholm. Tänkte att jag skulle ju ändå via hufvudstaden när

Skogens guld

Nu börjar min favoritsäsong – hösten. Luften är krisp och hög, träden sprakar av färger och skogspromenaderna är en fröjd utan myggen. I söndags gav

Hej där vecka sjutton!

Hallå hej vänner! Hur mår ni? Själv har jag legat golvad i den här härliga ångestsörjan mer eller mindre hela helgen och så även idag.

Tankar efter valet

Det är extremt blandade känslor i mig idag. Valdagen igår var surrealistisk. Att få gå och kryssa sig själv var en upplevelse jag sent ska