Vinterskor, mus och Harry

Vinterskor, mus och Harry

När jag för femte gången höll på vurpa och stå på näsan idag så insåg jag bittert att det var dags att inhandla vinterskor. Jag har jagat hela hösten utan att hitta de perfekta skorna och nu var det verkligen kris. Mindre letande, mera verkstad. Efter att ha gått igenom ungefär 10 par stövlar på Din Sko så hittade jag till slut hem. Ett par vit/beiga moccastövlar med liten kilklack och fuskpälskant för 440:- fick följa med hem. Impregnerade dem direkt så att det fick följa med ut på stan.

Var sedan på klubbkväll på Make Up Store och Nina (ägaren) tittade lite på mig som om jag återuppstått från de döda. Jag har inte varit där på ett par veckor och det är inte likt mig som brukar hänga på låset. Sedan frågade hon lite skojsamt vad jag kunde inhandla idag som jag inte redan hade. Vaddå? Har jag mycket smink? VA? Det blev iaf ”The Creme” som hon lovordade så och jag behöver verkligen en bra hudcreme till detta fnasansikte. Eftersom temat var Choklad så bjöds det på praliner som en halvnaken kille bara iklädd förkläde bar omkring. *paus* Jo, han hade byxor med.

Efter MUS gick jag och Penny till nyöppnade Harry's på Allégatan och tog ett par glas vin och jag åt pasta. Jag höll mig faktiskt undan både toasten med aioli och bacon och hamburgaren! Duktig viktväktare! Där stötte vi även på Uffe med innebandyvänner och satt och pratade skådespeleri, kadettbaler och pinsamheter. Jättetrevlig kväll! Men nu ska jag upp och jobba om 6 timmar så det är nog bäst att hit the sack.

Natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Odlingssäsongen 2021 är igång!

Äntligen är odlingssäsongen för 2021 igång! 🌱🌱🌱 Idag åkte luktärtorna ner i jorden och dahliorna växer så det knakar uppe i gästrummet. Jag fick en