Vita månaden börjar – snart!

Vita månaden börjar – snart!

Min server har krånglat lite nu på morgonen så jag har inte kunnat dela med mig av min föga intressanta dag hittills. Men nu så! 🙂 Jag har fått min stegräknare! Så nu jäklar ska här trampas!

Jag joinar Linda K i hennes försök på en Vit Månad. Och nej, vi snackar inte alkohol, utan den överstressade och utarbetade plånboken med polaren Visakortet som behöver en välförtjänt paus. Om jag ska ha några slags pengar kvar till New York-resan så kan det nog vara en idé att skala ned på onödiga oförutsedda utgifter en tid framåt.

Men idag är det fortfarande februari och ikväll är det klubbkväll på Make Up Store med efterföljande tjejmiddag på Rådhuset. Perfekt sätt att avsluta slöseriet.

Nu ska jag ut och samla steg runt sjön. Får låta bli att kela på fåglarna bara med tanke på den elaka fågelflunsan som nu har nått Svea Rike. Scary.

4 svar

  1. Jag fick en stegräknare i födelsedagspresent. Det är jättekul att se hur mkt man egentligen rör på sig under en dag. Jag toppade under en dag i Paris. 16000 steg, var helt slut och det kändes som att fötterna var bortdomnade!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

November – kommer du ihåg mig?

I november började solen sjunka längre och längre ner mot horisonten och tog sig knappt ovanför trädtopparna i slutet. En morgon åt jag frukost med

Hej från flyttkaoset!

Hallå kompisar! Jag ville bara kika in och ge er en snabb update på livet. Egentligen borde jag stå och packa eller skrubba en ugn

I sommar vill jag drömma

Och herregud vilken ångest jag har haft. Sedan midsommar ungefär har jag varit en fot inne, en fot utanför. Petat i allt möjligt men inte fått