Vita månaden börjar – snart!

Min server har krånglat lite nu på morgonen så jag har inte kunnat dela med mig av min föga intressanta dag hittills. Men nu så! 🙂 Jag har fått min stegräknare! Så nu jäklar ska här trampas!

Jag joinar Linda K i hennes försök på en Vit Månad. Och nej, vi snackar inte alkohol, utan den överstressade och utarbetade plånboken med polaren Visakortet som behöver en välförtjänt paus. Om jag ska ha några slags pengar kvar till New York-resan så kan det nog vara en idé att skala ned på onödiga oförutsedda utgifter en tid framåt.

Men idag är det fortfarande februari och ikväll är det klubbkväll på Make Up Store med efterföljande tjejmiddag på Rådhuset. Perfekt sätt att avsluta slöseriet.

Nu ska jag ut och samla steg runt sjön. Får låta bli att kela på fåglarna bara med tanke på den elaka fågelflunsan som nu har nått Svea Rike. Scary.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Jag fick en stegräknare i födelsedagspresent. Det är jättekul att se hur mkt man egentligen rör på sig under en dag. Jag toppade under en dag i Paris. 16000 steg, var helt slut och det kändes som att fötterna var bortdomnade!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 47

Hallå måndag och välkommen ny vecka! Jag sitter på flygplatsen i Övik och väntar på att boarda. Flyget är sent. Men mer om det längre

GRATIS WEBINAR

Min stora nyhet!

– Reklam för min egen verksamhet – Äntligen. Idag får jag äntligen berätta för dig om något som jag jobbat stenhårt med i över ett