Vita månaden börjar – snart!

Vita månaden börjar – snart!

Min server har krånglat lite nu på morgonen så jag har inte kunnat dela med mig av min föga intressanta dag hittills. Men nu så! 🙂 Jag har fått min stegräknare! Så nu jäklar ska här trampas!

Jag joinar Linda K i hennes försök på en Vit Månad. Och nej, vi snackar inte alkohol, utan den överstressade och utarbetade plånboken med polaren Visakortet som behöver en välförtjänt paus. Om jag ska ha några slags pengar kvar till New York-resan så kan det nog vara en idé att skala ned på onödiga oförutsedda utgifter en tid framåt.

Men idag är det fortfarande februari och ikväll är det klubbkväll på Make Up Store med efterföljande tjejmiddag på Rådhuset. Perfekt sätt att avsluta slöseriet.

Nu ska jag ut och samla steg runt sjön. Får låta bli att kela på fåglarna bara med tanke på den elaka fågelflunsan som nu har nått Svea Rike. Scary.

4 svar

  1. Jag fick en stegräknare i födelsedagspresent. Det är jättekul att se hur mkt man egentligen rör på sig under en dag. Jag toppade under en dag i Paris. 16000 steg, var helt slut och det kändes som att fötterna var bortdomnade!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sista halvan av oktober

Hej första tisdagen i november! I morse var det -15 grader och min bil startade inte först. Efter lite klapp och kel och hot så

Sjutton bilder från februari

Glad söndag! Eller glad och glad. Ska jag vara helt ärlig har jag varit rätt kärv i humöret hela dagen. Högst oklart varför. Kollade så