YSL – En besvikelse

YSL – En besvikelse

För några veckor sedan så införskaffade jag concealern som alla från tidningar till skönhetsbloggar har hyllat, Touche Èclat från YSL. Och jag är ledsen att säga att jag är grymt besviken. Den är lätt att ta på och är bra i konsistensen, men där slutar vitsorden. Jag tycker inte att den täcker överhuvudtaget, inte på mig iaf. Jag ville få bort ringar under ögonen och små röda prickar här och där och det misslyckades den fatalt med, iaf på min hy. Happ, 380 spänn i sjön. Em tycker om Lancôme's concealer, ska testa hennes innan jag slänger fler hundralappar i sjön.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Summer Workation

När hela världen var vår lilla ö

Förra veckan åkte jag till en liten ö i Mälaren med ett helt gäng av mina fantastiska kollegor och hade en magisk helg. Det var

En regnig söndag vid köksbordet

Finns det något bättre och mysigare än en söndag vid köksbordet men en god vän, en termos kaffe, en helt ny Taylor Swift-platta och varsin

23 bilder från mobilen hittills i april

Att det blev just 23 bilder som skulle få representera dessa 23 hittills avklarade dagar i april, det var faktiskt bara en lycklig slump. Det

Höns finns för att lära oss om döden

Igår släcktes två liv här på gården. Två helt nykläckta liv, bokstavligt talat. Två kycklingar, som knappt fötts, dog. Sedan jag skaffade höns för lite