Att åka till Linköping och föreläsa lite

Att åka till Linköping och föreläsa lite

I onsdags åkte jag till Linköping för att föreläsa på Linköpings Universitet för deras studentbloggare. Det var första gången jag drog iväg sådär en onsdagskväll till en helt annan stad bara för att föreläsa. Jag tror jag gillart.

Tänkte vi skulle kika på hur det såg ut ur mobilen då jag inte hade någon annan kamera med mig. Men det går väl bra va? Bra.

Linköping

Så där kvart i eftermiddag stod jag på perrongen och väntade på retrotåget som skulle ta mig till Linköping. På tåget satt jag och filade på slidesen till föreläsningen. Passion är bra och viktiga grejer.

Linköping

Solen hann försvinna innan vi hann förbi Södertälje typ. Men det bjöds på fin solnedgång så vi är kvitt, jag och Moder Natur.

Linköping

Så kom jag fram till Linköpings central där golvet är schackrutigt och fint. Där hämtade Sara från LiU mig och vi gick mot Kårhuset där vi skulle hålla hus. Jag som aldrig varit i Linköping förut frågade alldeles för mycket om staden och på något vis kom vi in på hur många stift och biskopar det finns i Sverige. I blame it on Domkyrkan.

Linköping

Sedan skulle jag prata lite om hur man maxar sin bloggs potential med studentbloggarna på LiU. Vill du kika på dem så hittar du dem här!  Varje gång jag står där framme inser jag mer och mer hur kul jag tycker det är att föreläsa!

Linköping

Sedan tog jag tåget hem igen och läste om bästa Clara i Kupé och hur folk blir provocerade av att hon bakar. Folk måste på riktigt tagga ner lite ibland. Det finns så många andra viktiga saker att bli upprörda över som man istället kan lägga sin energi på kan jag tycka.

Och ja, det var den onsdagen!

Gud va lyxigt jag har ibland alltså. Få åka bort och dela med mig av sånt jag kan och få betalt för det liksom. Så bra sak i livet.

3 svar

  1. Hej Linda!

    Det var verkligen superkul att ha dig på besök. Toppenföreläsning för oss som bloggar för LiU.

    Jag vet att åtminstone jag själv kommer att ta med mig en hel del 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Loppis

Vlogg: Loppisfest och massor med snö!

Här kommer en vlogg från i MARS. Man kan säga att jag ligger lite efter med redigeringen. Menmen. Jag vill ändå posta den för att