29 januari

Det datumet kommer gå till historien. I alla fall min personliga historia. Den 29 januari 2018 släpps nämligen min allra första egna bok – “Yrke: Influencer”! HELT SJUKT (ord som är högst närvarande i mitt ordförråd these days).

I förmiddags hade jag möte med Brombergs, mitt bokförlag, om omslaget och införsäljningen av boken – som börjar redan nästa vecka! Då ska nämligen förlagets säljrep börja träffa inköparna på de stora bokhandlarna och kedjorna. Och till dess måste omslaget vara klart.

Jag fick ju ett skissförslag på omslaget för några veckor sedan och det kändes helt fel. Inte jag. Och eftersom säljet som sagt ska börja nästa vecka så blev det lite kris och panik när jag inte var nöjd med omslagsförslaget. Jag funderade lite fram och tillbaka och skickade några skissförslag till förlaget och en av dem nappade de på. Då ringde jag bästa Elin Kero och frågade om hon ville plåta och hon sa ja!

Så idag har vi hängt i Emilys gamla studio i Stureby (där jag ju blivit plåtad tidigare!) och plåtat på golvet, haha!  Omslaget ska nämligen bli en flatlay! Det här golvet har alltså varit mitt kontor idag (eftersom Emily flyttat ut och tagit med sig möblerna) och här har jag suttit med körschema och nomineringsvideos och mail inför galan på fredag medan Elin har stylat och flyttat och fotat och flyttat om. Och då och då har jag hoppat in som handmodell.

Det var SÅ jädra kul att plåta med Elin, jag älskar att vi fick en chans att jobba ihop till slut. Så jädra duktig och härlig att hänga med och omslaget blir SÅ JÄVLA SNYGGT.

29 januari hörrni. Nu ska jag bara skriva klart boken också.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

14 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej.

Hej kära ni. Ni kanske märkt att det ekat tomt här på bloggen den här gångna veckan. Jag har inte mått bra. Jag har känt

En tisdag-onsdag i London

Jag var ju till London ett par dagar förra veckan och tänkte vi skulle kika lite närmare på det. Jag anlände in till London ganska

Bokmässan 2018

Tack Bokmässan!

Foto: Madeleine Wejlerud Vilket jädra kalas! Det är måndag och jag är fortfarande helt golvad efter alla intryck, alla otroligt inspirerande samtal och alla lovord

2020’s snyggaste badkläder i stora storlekar!

Precis hemkommen efter ett härligt bad i sjön här i krokarna och kommer på att jag ju inte bjussat på en badklädesinlägg i år! I vanliga fall brukar det komma lite senare men efter senaste veckans värmebölja så känner jag att – nu kör vi va?