29 januari

Det datumet kommer gå till historien. I alla fall min personliga historia. Den 29 januari 2018 släpps nämligen min allra första egna bok – ”Yrke: Influencer”! HELT SJUKT (ord som är högst närvarande i mitt ordförråd these days).

I förmiddags hade jag möte med Brombergs, mitt bokförlag, om omslaget och införsäljningen av boken – som börjar redan nästa vecka! Då ska nämligen förlagets säljrep börja träffa inköparna på de stora bokhandlarna och kedjorna. Och till dess måste omslaget vara klart.

Jag fick ju ett skissförslag på omslaget för några veckor sedan och det kändes helt fel. Inte jag. Och eftersom säljet som sagt ska börja nästa vecka så blev det lite kris och panik när jag inte var nöjd med omslagsförslaget. Jag funderade lite fram och tillbaka och skickade några skissförslag till förlaget och en av dem nappade de på. Då ringde jag bästa Elin Kero och frågade om hon ville plåta och hon sa ja!

Så idag har vi hängt i Emilys gamla studio i Stureby (där jag ju blivit plåtad tidigare!) och plåtat på golvet, haha!  Omslaget ska nämligen bli en flatlay! Det här golvet har alltså varit mitt kontor idag (eftersom Emily flyttat ut och tagit med sig möblerna) och här har jag suttit med körschema och nomineringsvideos och mail inför galan på fredag medan Elin har stylat och flyttat och fotat och flyttat om. Och då och då har jag hoppat in som handmodell.

Det var SÅ jädra kul att plåta med Elin, jag älskar att vi fick en chans att jobba ihop till slut. Så jädra duktig och härlig att hänga med och omslaget blir SÅ JÄVLA SNYGGT.

29 januari hörrni. Nu ska jag bara skriva klart boken också.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

14 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Dimma över byn

Man skulle kunna tro att det inte går att vara ledsen med de här omgivningarna. Och nej, när Moder Jord bjuder på dimma och en

HCC Popup

Popupbutik i Övik med High Coast Creative

Ett community som tagit emot mig med öppna armar sedan jag flyttade hem till Övik är stadens kreatörer. Konstnärer, fotografer, författare och allt där emellan.

Berghs Festival

Gratis föreläsning i Stockholm!

Hej kompisar!  Nu är jag strax på väg till Stockholm för imorgon ska jag föreläsa på Berghs Festival! Jag vet att många av er har

We’re far from the shallow now.

Jag var på bio ikväll och såg ”A Star is Born” med Lady Gaga och Bradley Cooper. Vilken jävla film. Jag älskade den. Och hatade