Det datumet kommer gå till historien. I alla fall min personliga historia. Den 29 januari 2018 släpps nämligen min allra första egna bok – ”Yrke: Influencer”! HELT SJUKT (ord som är högst närvarande i mitt ordförråd these days).

I förmiddags hade jag möte med Brombergs, mitt bokförlag, om omslaget och införsäljningen av boken – som börjar redan nästa vecka! Då ska nämligen förlagets säljrep börja träffa inköparna på de stora bokhandlarna och kedjorna. Och till dess måste omslaget vara klart.

Jag fick ju ett skissförslag på omslaget för några veckor sedan och det kändes helt fel. Inte jag. Och eftersom säljet som sagt ska börja nästa vecka så blev det lite kris och panik när jag inte var nöjd med omslagsförslaget. Jag funderade lite fram och tillbaka och skickade några skissförslag till förlaget och en av dem nappade de på. Då ringde jag bästa Elin Kero och frågade om hon ville plåta och hon sa ja!

Så idag har vi hängt i Emilys gamla studio i Stureby (där jag ju blivit plåtad tidigare!) och plåtat på golvet, haha!  Omslaget ska nämligen bli en flatlay! Det här golvet har alltså varit mitt kontor idag (eftersom Emily flyttat ut och tagit med sig möblerna) och här har jag suttit med körschema och nomineringsvideos och mail inför galan på fredag medan Elin har stylat och flyttat och fotat och flyttat om. Och då och då har jag hoppat in som handmodell.

Det var SÅ jädra kul att plåta med Elin, jag älskar att vi fick en chans att jobba ihop till slut. Så jädra duktig och härlig att hänga med och omslaget blir SÅ JÄVLA SNYGGT.

29 januari hörrni. Nu ska jag bara skriva klart boken också.

14 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att stå på scen bland folk igen

2018 kom min primära inkomst från föreläsningar. Jag reste land och rike runt och pratade om influencer marketing och det var skitkul (om än lite

Höstfin i håret

Jag har klippt mig! Och även fast det bara var typ i maj jag klippte mig sist så känns det som en evighet. Och det