160528 - BBCON
Foto: Lisa Höök

Vilken magisk helg jag lämnar efter mig. Så mycket kärlek, så mycket fantastisk energi och så många möten och nya vänskaper som formats. Att jag har skapat detta, det är helt omöjligt att greppa. Jag är så tacksam att BBCON till slut blev av och att det får bli en stepping stone till nästa steg för Better Bloggers.

Ska vi kika lite på hur dagen såg ut?

160528 - BBCON
Foto: Carin Davidsson

Vi höll hus på Hilton Slussen där jag också bodde under helgen. Väldigt bra uppstyrt var allt från deras sida, så skönt att inte behöva oroa sig för teknik, mat och dylikt utan det bara rullade på!

160528 - BBCON
Foto: Lisa Höök

Vi var drygt 130 personer på plats, bloggare och marknadsförare blandade. Här pratar Lola och Janicke från Nordic Travel Bloggers om att man ska se på sig själv mer som en konsult, ta ett steg tillbaka för att kunna värdera sig själv högre.

160528 - BBCON
Foto: Carin Davidsson

Den första panelen höll jag i, med Kia från Metro Mode och Sandra Beijer där vi pratade om bloggsamarbeten och hur man gör dem bäst. Superspännande! En del av den kan ni se på vår Facebook där vi sände live!

Sandra är min bloggidol nummer ett, och att få sitta och prata med henne i ett sånt här forum.. det är liksom så overkligt. Så tacksam!

160528 - BBCON
Foto: Carin Davidsson

Johan från Berghs och Bulls Content pratade om hur vi kan kapitalisera på det vi är bäst på – att skapa innehåll!

160528 - BBCON
Foto: Lisa Höök

Trerätters lunch bjöds det på och jag blev så själaglad över att se alla engagerade i aktiva samtal och alla hade någon att hänga med och prata med. <3

160528 - BBCON
Foto: Carin Davidsson

Innan jag skulle presentera dagens keynote – Annakarin Nyberg och Underbara Clara. Här någonstans ville jag bara nypa mig själv i armen. Clara har varit en stor förebild som bloggare och som människa sedan tidiga bloggår. Och nu skulle jag bjuda upp henne på ”min” scen. Livet alltså.

160528 - BBCON
Foto: Carin Davidsson

”Lyckliga människor behöver inte blogga!” Den insändaren lockade fram en hel del skratt hos publiken. En, från vad jag hörde, rätt lycklig publik!

160528 - BBCON
Foto: Carin Davidsson

Goals.

160528 - BBCON
Foto: Carin Davidsson

Mia var nog min allra första ”bloggkompis”. Alltså någon som jag träffade genom bloggen, sedan 2008 har vi kilat stadigt och hon har varit min mingelkompis i alla väder. Tycker så himla mycket om henne och är så glad att hon var med och delade den här dagen med mig.

160528 - BBCON
Foto: Carin Davidsson

Annahita och Katta hittade photobooth:et, jäklar vad vi jobbade med det men det blev riktigt bra i slutändan!

160528 - BBCON
Foto: Lisa Höök

Så många skratt, så mycket kärlek. Karin och Helena.

160528 - BBCON
Foto: Lisa Höök

Louise, Wilda och Clara.

160528 - BBCON
Foto: Lisa Höök

Dagens andra panel leddes av kära Sara och där satt Mary, Ylva från Nyheter 24 och Linda som är VD för United Influencers med. Vilken POWER det var i det här gänget alltså!

160528 - BBCON
Foto: Lisa Höök

Efter lunchen bytte jag om till den här klänningen som Ida Sjöstedt gjort för Ellos. Älskar den!

160528 - BBCON
Foto: Carin Davidsson

Dagens sista programpunkt var Josefin och Vanjas första livepodd! Jag har lyssnat på dem sedan de drog igång för snart ett år sedan så det var SÅ kul att få vara värd för deras första livepoddis. Vilka bruttor alltså, så mycket power och pepp att man bara dåndimpar!

160528 - BBCON
Foto: Carin Davidsson

<3

Foto: Katarina Jansson
Foto: Katarina Jansson

Utan de här människorna hade jag inte klarat av den här dagen. Mina klippor! Daniel, min delägare i Better Bloggers, Kajsa och Sara. Alltså, vilka människor. Så genomglad att jag har dem i mitt liv och att de hjälpte mig att göra den här dagen så bra som det bara gick.

Foto: Katarina Jansson
Foto: Katarina Jansson

Den här bilden, som Katta tog på mig under minglet efteråt, får sammanfatta BBCON. Mycket känslor, mycket kärlek, otroligt mycket glädje, och allt det måste ju ut till slut, här i form av glädjetårar.

TACK till alla ni som kom och gjorde min dröm verklighet. Ni är fantastiska!

26 svar

  1. Grattis till ett lyckat event!
    Åh, så jag grämer mig över att jag missade denna dag, men eftersom det var en bloggdag har jag iaf lyckats läsa en massa blogginlägg om den. Verkar ju ha varit en succé! Hoppas att detta blir återkommande – då kommer jag definitivt nästa gång 🙂

  2. Vad roligt att allt blev så lyckat. Mycket positiv rektioner har man ju fått läsa nu i efterhand hos bloggare som var där 🙂 Själv var jag inte där, men ni är ju så givmilda att mycket information har ju kommit fram även för oss som ändå inte var på plats.

  3. Jag säger som Victoria, längtar redan till nästa bbcon!
    Du ordnade en amazing konferensdag och jag är bombis på att du kommer göra många fler.

    Stort tack för denna dag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bokredigeringshelg

Åh hej och hå! Jag skulle göra så mycket den här helgen men har bara suttit precis här vid datorn från morgon till kväll och

82. Claudia Galli Concha – Från skådis till bloggare!

I det här avsnittet kommer du få träffaClaudia Galli Concha, skådespelerskan känd från Skilda världar, Svensson, Svensson och Fjällbackamorden, som i samband med att hon blev gravid sadlade om från skådis till en karriär som influencer för at…

Hej Lofsdalen!

Hej bloggen! Jag är i Lofsdalen och njuter av den bästa årstiden – vårvintern! I lördags kväll, efter att jag firat Jennys födelsedag med kallbad,