Jag lånar den här listan av Stina och pratar lite om hösten. Hint – jag älskar hösten.

1. Vad är det bästa med hösten?

Frasande löv. Krispig luft. Promenader i färgsprakande skog. Värmeljus.

2. Vad kommer du äta i höst?

Jag tänkte ge mig på att försöka äta mer vegetariskt så har du några grymma vego-recept på lager, lämna dem gärna i kommentarsfältet! Samt choklad. Alltid choklad.

3. Vad kommer du dricka i höst?

Te! Massor av te. Vilket påminner mig att jag behöver fylla på förrådet. Och rödvin. Rödvin känns liksom fel att dricka på sommaren men nu passar det att mysa ned sig under filten med ett glas rött.

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?

Mina jeans från Melissa McCarthys kollektion. Jag använder dem redan fem av veckans sju dagar. Med den här hastigheten kommer de falla isär innan jul och då kommer jag gråta blod. Om någon sagt till mig för ett år sedan att jag skulle bo i ett par jeans hade jag skrattat. Som livet blir.

5. Vad gör du om dagarna egentligen?

Just nu jobbar jag halvtid med Stockholms filmfestival och deras digitala medier. Resten av tiden jobbar jag med Better Bloggers. Bloggar. Och så klappar jag på mina pälsbarn. Det är typ det jag hinner med. Japp.

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Jobbade med filmfestivalen, haha! Och november var faktiskt också månaden jag avslutade ett kapitel i min karriär och bestämde mig för att satsa på Better Bloggers, ett val jag inte ångrat en dag!

7. Vad kommer du lyssna på?

Coldplay. Akustisk mysmusik. Poddar. Imagine Dragons. Adele. Mjum.

8. Vad läser du?

Åh vad jag önskar att jag kunde säga att jag plöjer böcker som aldrig förr men fan, jag hinner ju inte! Jag köper böcker till höger och vänster (pga ÄLSKAR böcker) men hinner aldrig läsa dem. Eller så glömmer jag bara av det. Måste på riktigt skriva in det i kalendern.

9. Vad tittar du på?

Just nu är vi mitt uppe i säsong nio av ”Doctor Who”, något som gör mig själalycklig varje vecka. I övrigt så följer jag just nu ”Scandal”, ”Grey's Anatomy” (som äntligen blivit bra igen!), ”Nashville” (alltså, Juliette är så gnällig just nu att jag orkar inte) och ”Project Runway” (final nästa vecka, jag håller så klart på Ashley!). Jag har ingen serie som jag plöjer just nu så har du några tips får du gärna lämna dem i kommentarsfältet!

10. Vad var bäst med sommaren?

Åh, jag blir lite melankolisk när jag tänker på sommaren. Det var väldigt härligt att vara hemma i Övik och bo i vårt sommarhus. Almedalen var häftigt och.. vad gjorde jag mer? Jag minns ärligt talat inte vad som hände i juli..

11.Vad har du för höstplaner?

Göra mer bloggcoaching (SÅ KUL). Söka till STING och komma in (höhö). Ha thanksgivingmiddag med mina bästa vänner. Ställa ut på Internet Discovery Day. Testa det där med Bullet Journal. Mycket jobb som ni ser. Men när det är så här roligt alltså. Åh, då vill man gör det hela tiden.

12 svar

  1. Det där med att dricka te på hösten och vintern…lööv itt! Har fått en vän i Sverige att lova skicka en påse med Kahls Lussete med posten. Kommer hallucinera doften i brevlådan varje dag fram tills paketet kommer fram 🙂

  2. Kul med mer veg! Mitt bästa tips är att ta mat du brukar att äta och byta ut köttet/fisken till ett veg-alternativ. Själv äter jag just nu potatismos med parmesan, lingonsylt, göttbullar från Astrid o Aporna. Så jädrans gott och husmanskostigt värre!

    1. Jag upptäckte Astrid o Aporna idag! Har ju inte ens spanat efter vego-alternativen förut, förutom Quorn. Är mycket pepp inför detta! 😀 ÅH va gott göttbullar lät, haha!

  3. åh hur har jag missat att du jobbar med filmfestivalen va!?? kommer du hänga i gallerian då kanske? :)) såg att de ställt upp massa grejer där.

    Serietips: BRON!! om du nu mot all förmodan missat det!

    1. Haha, har inte skrivit jättemycket om det i år men har jobbat två år tidigare med det! Kommer nog inte hänga så mycket i Gallerian tyvärr då jag jobbar med webben men har skrivit om det på sajten? 😉 Har inte sett Bron, kanske får spana in det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOG: Följ med på julmarknad och fest!

Hej kompis! Hoppas allt är bra med dig. Själv har jag på sistone sprungit runt på julmarknader och nu börjar julfeelingen infinna sig. Sågat ner

Smygrelease av ”Yrke: Influencer”

Inlägget innehåller reklam för ”Yrke: Influencer” Nu är den här. Nu finns den på riktigt och där ute i världen för folk att köpa och

Sommarbucketlist

Sommaren peakar tydligen just nu (ska 18 grader vara peaken, really?!) och jag känner att det är hög tid att knåpa ihop en bucketlist över