Ett dygn i Tylösand

Långt innan jag åkte till Italien, närmare bestämt för drygt tre veckor sedan, var jag ett dygn i Tylösand, närmare bestämt på Hotell Tylösand. Där ägde nämligen Spadagarna rum, en konferens för Sveriges alla Spa-hotell. Dit jag var jag inbjuden för att prata om influencer marketing och passade på att maxa vistelen.

Tylösand ligger sisådär en mil från centrala Halmstad och där möts man av sådana här fantastiska sanddyner och ett hav som luktar salt. Jag och Leia tog en promenad här runt nio på kvällen när vi kom hit och det var ca inget folk och helt underbart.

Jag inledde min vistelse med en 80 minuters hot stone massage. Jag har bara fått en sådan en gång tidigare och det var på samma hotell men för ca 15 år sedan.

Sedan dess har jag drömt om denna massage så var därför bara tvungen att upprepa härligheten. Och det var minst lika underbart. Det klår en vanlig massage med hästlängder – ni MÅSTE prova. Samt – vem hade anat att fotknölarna var en sådan där maxmysig punkt att få massage på?!

Efter min massage var klar var i princip hela spa-avdelningen tömd eftersom alla konferensgäster skulle på gemensam middag. Då passade jag på att götta mig i utepoolen med ett glas vin tills jag var helt skrynklig om fingarna.

Efter en lång dusch tog jag och Leia nämnda promenad på stranden. Älskar att få ha en hel sådan här strand för mig själv.

Leia var gladare än hon ser ut.

Dagen efter var det dags för min föreläsning! Det var jättekul och ett superhärligt gäng i publiken. Träffade bland annat Maria Åkerberg, grundare av varumärket med samma namn, himla klyftig dam!

Efter mig tog Aron Andersson scenen och vilken jävla man alltså. Han är ett bevis på att allt verkligen sitter i pannbenet. Otroligt inspirerande.

Efter det så tog jag mig en titt på alla Roxettes guldplattor, ödmjukt upphängda i restaurangen, innan jag tog en taxi till centralen och åkte hem igen.

Tack Tylösand för den här gången!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Om att känna sig lite speciell

Reklamsamarbete med AnnoAnno Foto: Jonas Forsberg   Som tjockis har jag ofta i mitt liv känt mig exkluderad. Och gör det fortfarande – speciellt när

En torsdag i Hyde Park

Som ni vet var jag ju i London för två veckor sedan (första delen av den resan hittar du här) och på torsdagen hade jag

Josefin Dahlberg

Stockholmssväng i Coronatider

Tjoflöjt! Efter att jag var i Göteborg förra veckan så åkte jag en sväng till Stockholm. Tänkte att jag skulle ju ändå via hufvudstaden när

Två nya kycklingar i hönshuset!

Nu tycker jag att det är dags för lite gladare toner här på bloggen! Det var väldigt mycket död där förra veckan så därför är