Dumplings alltså. Dessa fantastiska små degknytten som jag för första gången upptäckte på Tao i New York för snart två år sedan. Katarina, som jag åt sådana här till lunch med på Potstickers vid Hornstull i tisdags, säger att det är ”den nya sushin”. Som i asacoolt liksom. Och henne får man ju tro. Hon är ju trots allt äldre än jag och bor på Söder. Och då vet man saker.

Tokgoda dumplings i alla fall, dock något trötta edamamebönor. Missa inte schezuan kycklingen med tillhörande dipsås. Nomnom.

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

102. Om att inse sitt eget värde med Johanna Berglund (Snickarglädjen)

Johanna Berglund, också känd som Snickarglädjen, är uppvuxen i byggdammet, med pappa som snickare bodde hon i ett konstant renoveringskaos. Något som gjorde att hon tänkte bo i lägenhet resten av livet. Istället hamnade i ett stort hus utanför Herrljun…

Årets första rabarberpaj – med en twist!

Finns det något som skriker ”nu är sommaren här” mer än att årets första skörd av rabarber?  (Förmodligen jättemånga saker men håll med nu bara

Internetdagarna

Här sitter jag hemma vid datorn med ett diadem med en Rudolf-ren hängandes över hörnet på datorskärmen. Den skvallrar om att det var julbord igår!

Instagram – vad är det som händer?

Den senaste månaden har frustrationen kring Instagram växt. I vårt flöde möts vi, istället för senaste nytt, av bilder som är flera dagar gamla, samtidigt