Dumplings alltså. Dessa fantastiska små degknytten som jag för första gången upptäckte på Tao i New York för snart två år sedan. Katarina, som jag åt sådana här till lunch med på Potstickers vid Hornstull i tisdags, säger att det är ”den nya sushin”. Som i asacoolt liksom. Och henne får man ju tro. Hon är ju trots allt äldre än jag och bor på Söder. Och då vet man saker.

Tokgoda dumplings i alla fall, dock något trötta edamamebönor. Missa inte schezuan kycklingen med tillhörande dipsås. Nomnom.

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Lite vardagsglädje med Jossan & Vanja

Förra måndagen fick jag spendera en alldeles fantastisk timme med två av mina favoritpersoner i den här sociala medier-världen. Nämligen Josefin och Vanja! De här

Onsdagsstatus.

Det är mörkaste november och den första snön kom idag. Luna var överlycklig och sprang runt i cirklar. Jag har ganska nyligen avslutat min nionde

Magasin Giveälvdal

Mitt första tidningsomslag!

När jag skrev mitt inlägg om 2021 härom dagen glömde jag ju en rätt stor grej som hände 2021. Mitt första tidningsomslag! TA-DA! Jag har