Dumplings alltså. Dessa fantastiska små degknytten som jag för första gången upptäckte på Tao i New York för snart två år sedan. Katarina, som jag åt sådana här till lunch med på Potstickers vid Hornstull i tisdags, säger att det är ”den nya sushin”. Som i asacoolt liksom. Och henne får man ju tro. Hon är ju trots allt äldre än jag och bor på Söder. Och då vet man saker.
Tokgoda dumplings i alla fall, dock något trötta edamamebönor. Missa inte schezuan kycklingen med tillhörande dipsås. Nomnom.
4 svar
ja så retligt så!!!
Snaälla gummsan! du får gärna hjälpa mej med BB väskans inlägg! 🙂 du som vet ! KRAM
Kommentarern hamnde fel 🙂
Ja visst är de hemskt! behöva städa innan man ska tvätta, tycker var och en ska göra de efter sej! Kram
Det är ju en skandal att jag aldrig smakat de där degknytena!
Ja, nu är det dags! Du kan börja på det här stället, de vet vad de gör! 🙂