InoS HQ – Mitt alldeles egna kontor!

Det här är så jädra, jädra stort för mig. Det är nämligen så att jag nu kan berätta att Influencers of Sweden (och jag) har fått vårt allra första, alldeles egna, kontor. En plats där vi kan leva och frodas och växa och bli allt det fantastiska som vi ska bli.

Förra veckan skrev jag på kontraktet och på torsdag kommer möblerna. Just nu ekar det lite tomt med bara ett litet, stackars skrivbord där i hörnet där jag ska sitta. Men snart kommer det värmas upp av medlemmar som kommer hyra plats här och bygga sina egna företag i det här rummet. Det är så jädra häftigt.

Så här ser det ut just nu. Två skåp som ska bli en köksö och mitt skrivbord nere i hörnet. Ni kanske tänker att, jädrar, det där känns bekant?

Det är nog för att den här donnan, Vanja, satt på samma plats tidigare! Vi har alltså tagit över Glammoms gamla kontorslokaler sedan Vanja och Malin sålde företaget nyligen. Bild från Vanjas blogg.

Tanken är att kontoret ska se ut lite mer så här när jag fått piffa till det lite. Är SÅ pepp för piffdelen av inflyttningen! Bild från Vanjas blogg.

Nu har jag alltså tagit över VD-hörnet på Glammiskontoret. Överväger dessutom att behålla det namnet, det känns väldigt lämpligt. Det första jag tog med mig hit var mitt diplom som jag fick när jag vann Special Award vid Nordic Travelblog Event i december (som jag inser att jag inte bloggat om?!) och satte upp på hyllan vid mitt skrivbord. För att liksom manifestera lite fysiskt. Ni som lyssnar på ”Vad fan håller jag på med?” vet att jag är mycket för att manifestera positiva saker fysiskt.

Ska vi kika lite på hur det ser ut här?

Först har vi då ”kontorsrummet” där vi kommer ha alla skrivbord och vårt lilla pentry. Tanken är att matbloggarna ska kunna jobba här om de vill, därför ska jag fixa köksön. Dock har vi ingen ugn så det får bli rawfood? 😛

Sedan går man genom ”hallen” så kommer man till den här lilla ytan där jag tänker göra en soffhörna som man kan jobba/möta/slappa i.

Och går man längre in så kommer man till lagerlokalen som jag tänker göra om till studio! Golvet ska målas vitt, väggarna ska kläs i tyg och så måste jag bygga in ett elskåp som står och surrar. Lösningshjärnan jobbar på högtryck!

Genom dörren där bakom finns bakgården så man kan sitta där och jobba på sommaren. Så underbart! Älskar redan det här stället så mycket. Att det ligger ett stenkast från Nytorget är också ett enormt plus i kanten!

Så här ska vi bo nu på dagarna, jag och Leia. Och ett gäng fina medlemmar. Jag ser SÅ mycket fram emot allt fantastiskt som kommer ske inom dessa väggar. På InoS högkvarter.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

23 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skogens guld

Nu börjar min favoritsäsong – hösten. Luften är krisp och hög, träden sprakar av färger och skogspromenaderna är en fröjd utan myggen. I söndags gav

Fotoäventyr i regn och rusk

De här bilderna kändes så underliga att publicera när det var sådär frostigt och magiskt förra veckan men nu är vi tillbaka till regn och

Sådden är i jorden

För två veckor sedan sådde jag de första fröna i min alldeles egna köksträdgård. Fyrtio bast hann jag bli men äntligen har jag en egen