Jag, en skribent. En publicerad sådan.

Jag, en skribent. En publicerad sådan.

Nu ska ni få höra. En av de där mystiska anledningarna till att jag är så himla glad. Det är nämligen så att jag numera är publicerad skribent. Alltså, på rikt. Inte publicerad som i på intärnättet och blogget och så. Utan som i publicerad i en tidning. Trycksvärta och glossiga omslag och hela kitet.

Tidningen som fick äran att ta mig skribent-oskuld är nya SOLO Mode, SOLOs helt nya renodlade modelillasyster där duktiga Annika Norman är redaktör. Första numret kom ut i dagarna och jag har inte hunnit bläddra i den så mycket än, mest bara dreglat över mina egna jobb, men jag tycker den känns jättesnygg och härlig!

Så, mars iväg till närmaste butik och köp, om inte annat bara för att läsa min intervju med Cornelia och min guide till ”Sveriges bästa shopping”. Cause it's (I'm) worth it.

13 svar

  1. Måste genast rusa iväg för att köpa tidningen! Eller just det ja, det är nog stängt såhärdags.. First thing tomorrow then=) Gu vad spännade för mig och ett JÄTTESTORT grattis till dig! Följer din blogg slaviskt sen ett tag tillbaka och berättar ofta för mina vänner om dina glada tillrop, djupa tankar, oväsentligheter och kloka ord -den perfekta blandningen/balansen anser jag. Kul att få läsa dina ord i tryckt form! Återigen, grattis till dig! *skickar ett virtuellt blommogram för att gratulera ditt framgångsrika liv*

  2. Tack så himla mycket för att du tog med mig och min lilla butik! blev tipsad av en kund igår torsdag att jag var med. Jättefin tidning och reportage. Går det inte att läsa tidningen på nätet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Odlingssäsongen börjar NU!

Det blåser utav bara den men idag har temperaturen klättrat hela vägen upp till dryga åtta plusgrader och helgen bjöd på sol och vindstilla så

Vintervandring i Skuleskogen

Det känns verkligen helt bisarrt att sitta och skriva ett blogginlägg som är fullsmockat med vinterbilder när vi precis har haft en riktig sommarhelg här