Mål för entreprenören 2016 – så gick det!

I januari satte jag mig ner och listade mina mål för året. Nu har nästan hela året gott och det är dags att sammanfatta. Det har varit ett fantastiskt år men hur gick det egentligen med de målen jag hade satt upp? Tänkte jag realistiskt eller var mina förväntningar inte alls i linje med vad verkligheten hade att erbjuda? Och vad kan jag lära från det?

Vi kikar.

Trendspanar på seminarium med IAB i december.

Mål för Entreprenören 2016

1 | Börja tjäna pengar i Better Bloggers

Ja! I höstas hittade jag äntligen rätt väg för Better Bloggers – som istället blev Influencers of Sweden. En branschorganisation som finansieras och drivs av medlemmarna. Helt perfekt, det är inga jag hellre skulle arbeta för.

2 | Få investering till Better Bloggers

Det blev inte en investering på det sätt jag tänkte mig men det blev helt rätt ändå.

3 | BBCON – min bloggkonferens om bloggande – ska bli av

Ja! Åh en så underbar dag det var och så otroligt glad och stolt jag är för att vi fick ihop det och att så många kom.

4 | 1500 medlemmar innan årets slut

Inte riktigt. 1200 lite drygt fick vi ihop!

5 | Att jag ska fortsätta känna den här glädjen och peppen som jag gör inför Better Bloggers

Om något så har den ökat! Det är så jädra häftigt att jag varje dag får välja det liv jag lever, att jag får jobba med det jag älskar och välja de personer jag har i mitt liv. Jag älskar mitt jobb så otroligt mycket och jag är så tacksam för det.

Sedan har det hänt flera saker som jag inte ens kunde drömma om. Jag har hållit i en kursdag på IHM, jag har föreläst på flera stora scener och jag har pratat i frikkin Riksdagen. Utöver det har jag intervjuats i flera tidningar, varit gäst i både TV och radio, vunnit priser och blivit vän med flera av mina förebilder i branschen. Det var ett heeeeelt okej år.

Så – sammanfattningsvis har det senaste året ju gått alldeles lysande för den här entreprenören! Nästa vecka tänkte jag sätta upp målen för 2017 och jag säger bara detta – jag kommer ta i.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

17 svar

  1. Så jäkla häftigt Linda – jag är så imponerad av dig! Ska också börja spåna på mål för 2017 snart… Alltid när jag ser tillbaka på tidigare mål/drömmar så tänker jag ”be careful what you wish for” för alltså, ibland känns det som om allt man listar förr eller senare blir verklighet 😉

  2. Vilket fantastiskt år! Bra jobbat och stor eloge till dig och allt ditt arbete. Det ska bli härligt att se vad 2017 kommer att innebära för både branschen och oss som är i den. Hoppas på mycket nytt och en massa roligheter!

    Kram Sanna

  3. Det är inte många som har lyst så klart som du har gjort det här året Linda! Jäklar vilken styrka det finns i dig. Tack för att du gör det du gör. Du är en stor anledning till att jag tror på mig själv så mycket som jag gör idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Serietips för en regnig semestervecka

Den här sommaren är ju lite som mitt relationsmönster – ambivalent (lyssna på senaste avsnittet av ”Vad fan håller jag på med?!” så fattar du

När jag vill allt men kroppen vill inget

Jag hade så många planer idag. Jag skulle skriva, äta lång frukost och sedan skulle jag möta upp Sanna, glida runt på Nytorgsfesten och sedan

Vlogg: Häng med på trädgårdsfix!

Den är här! Den bästa tiden på året är framför oss och i vår har jag för första gången någonsin en alldeles egen trädgård att

Promenad ut till ön

I slutet av mars, när isen fortfarande var en halvmeter tjock men solen börjat värma, åkte jag ut till Hornön för att ta en promenad