Mål för bloggen 2015 – så gick det!

Mål för 2015: Bloggen - Så gick det!

Överallt i bloggar ser jag nu mål för 2016 och re-caps av hur 2015 varit. Jag skrev själv en lista över mål för 2015 i januari förra året och tänkte att jag skulle följa upp dem nu och se hur det gick med allt. Jag satte upp mål för bloggen, för entreprenören och privata mål och jag tänker att vi börjar med målen jag hade för bloggen 2015.

Mål för bloggen 2015 – så gick det

1 | Lägga upp en strategi för vad jag faktiskt vill med bloggen.

Det här handlade mest om att bestämma vilken ambitionsnivå jag vill ha för bloggen. Better Bloggers har fått mig att inse att nej, min blogg är inte min business även om den är en del av mitt varumärke. Den ska självklart få kärlek och engagemang men mitt främsta fokus ligger nu på Better Bloggers. Så ja, mål avklarat!

2 | Gå på en (eller anordna en?) konferens för bloggare. 

Den här var ju väldigt nära med BBCON men det blev ju tyvärr inte av. Dock besökta jag DB Expo, Social Media Party och Blogger Bootcamp, de räknas till viss del även om de kanske inte var renodlade på samma sätt som BBCON skulle varit.

3 | Leverera mer värde på bloggen i form av längre inlägg, både personliga och om företagande. 

Vad säger ni, har jag infriat det här löftet? Jag har skrivit ett antal sådana här inlägg men ärligt talat lägger jag nog den mesta av den här energin på artiklar på Better Bloggers. Så halvbra?

4 | Vara med i minst en tidning som plus size-ambassadör. 

Yes! Jag var med i Chic i våras! 🙂

5 | Ta en fotoredigeringskurs. 

Nope. En sak som fått stryka på foten. Men förhoppningsvis blir detta av i vår i anslutning till en kurs med Better Bloggers!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

7 svar

  1. Åh redigeringskurs låter kul!!:)
    Jag är medlem i better bloggers och älskar det!!
    Du jag tänkte på en sak, om man vill vara ambassadör eller mpdell inom plussize, hur får man tillväga? Jag vill så gärna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bland myggen i Dalarnas skogar

Där i början av juni tog jag bilen och åkte iväg på äventyr. Målet var Dalarnas djupaste skogar i närheten av Rättvik. Där skulle jag

Varför ska du ha ett personligt varumärke?

Varför ska du ha ett personligt varumärke?

Vad är personligt varumärke för något? Vad består det av och varför ska man ha ett? Vill du jobba som influencer eller marknadsföra ditt företag

Tacka gudarna för ögonbrynsfärg

När jag var i Italien nu nyligen så var jag helt osminkad i ungefär 7 dagar av 8. Det var liksom inte lönt att kladda

Meet & Eat i Örnsköldsvik

Att ”gå på stan” en lördag i Övik är lite som att vara på ett branschmingel i Stockholm. Man snofsar till sig lite för man