Nämen hej vad det inte blir som man har tänkt sig alla gånger.

Jag tänkte idag, när snöflingorna föll sådär idylliskt i slowmotion utanför mitt sovrumsfönster, att allt verkligen inte blir som man tänkt sig.

Ungefär när bussen som jag skulle suttit på upp till Övik rullade ut på E4:an norrut, vred jag mig i magplågor i min säng. Inga väskor packade, inga julklappar inslagna. Så som det ser ut nu blir jag fast här i jul och får åka upp och fira nyår med familjen istället.

Jag försöker att nu inte fastna i någon slags tycka-synd-om-bubbla och självmisär utan se det som ett experiment. Inte ens katten är ju hemma eftersom hon flyttade till Åke för att jag skulle bort. Så, hur firar man jul på egen hand?

Jag har köpt färdigskivad julskinka, scans kalvsylta (förlåt mamma) och vörtbröd, laddat ner “Miracle on 34th street” och hällt upp skumtomtar. Eller ska jag bara skita i allt och göra tacos?

God jul och så.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. Hej, jag har följt din blogg ett bra tag (började med att jag ville ha n.y-tips) men har aldrig kommenterat. Jag har hamnat samma situation som du, skulle ha firat jul med mina föräldrar men ligger utslagen i sängen. Önskar dig en god jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Dimmig fredag

Kära dagbok, Jag satt och klippte vlogg till klockan ett inatt och klockan fyra stod Leia bredvid sängen och gav ifrån sig ett ljudligt HMMMMM.

Efter regn kommer solsken

Efter ungefär en vecka då det känts som att hela världen gått i svart-vitt-grått så tittade äntligen solen fram igår. Och som jag behövde den.

Vecka 5

Den senaste veckan har varit megarörig i mitt huvud. Samtidigt som lanseringen har gått som tåget och jag är helt överväldigad av den respons och

Första veckan i december

Det har gått en hel vecka av december och snart är det här året slut. Minns du när man var tonåring och åren liksom kröp