Angelica Lagergren

Nu är det lite mer än ett år sedan jag drog igång Bloggbusiness, podcasten för Better Bloggers. Podden har varit något av det häftigaste jag gjort det senaste året, något som har gett otroligt mycket härlig feedback och uppskattning, som satt Better Bloggers på kartan, gett mig coola upplevelser – men som också gett mig några otroligt fina vänner.

Första gången jag träffade Sara var när jag intervjuade henne i hennes lägenhet på Kungsholmen. Nu, så här ganska precis ett år senare, har jag besökt henne i Åre två gånger och hon har fått mig att upptäcka min djupt dolda kärlek till snö och skidor. I kombination.

Jonna Jinton, som jag numera räknar som en god vän (och vars agent jag precis blivit!!), träffade jag första gången när jag besökte henne i Grundtjärn för att spela in podden. Sedan dess har vi hängt en massa på Skype och verkligen funnit varandra.

Podden har tagit mig till Elsa Billgrens ateljé, ner i Josefin Dahlbergs smyckesförråd, till Vanja Wikströms och Emma Sundhs köksbord, upp på scenen med Angelica Blick på Social Media Party och jag har fått intervjua min favoritbloggare, alla kategorier – Sandra Beijer (när hon började följa mig på Bloglovin trillade jag nästan av stolen).

På onsdag sänds det 40:e avsnittet av Bloggbusiness med en tjej som jag klickade med på en gång när vi träffades – Angelica Lagergren. Vi har redan bestämt att vi bara måste ses igen och det här är en tjej som jag verkligen kan skratta med! Kanske en framtida vän?

Älska bloggare. Älska internet. Älska mitt jobb.

Angelica Lagergren

Angelica Lagergren.

Angelica Lagergren

Var ju tvungen att dokumentera när Angelica blev medlem på Better Bloggers!

20 svar

 1. Jaaaa! Älskar bloggvärlden. Älskar att vara en del av den. Älskar alla kreativa, drivna och häftiga kvinnor i den. Älskar din podd och din blogg och allt det du gör. Massa kärlek och pepp till dig! <3

 2. Hej Linda!

  Jag håller på å startar upp en egen Podcast och sitter och klurar på utrustning. Är inne på samma mikrofon som du har, Blue Microphone Yeti USB. Min fråga till dig:

  Vad behöver jag förutom Blue Yeti och min Apple Pro med tillhörande Garageband?

  Tack för en peppig Podcast. You rock <3

  1. Åh va kul! Och tack! 🙂 Älskar min mikrofon MEN den är lite bökig att släpa runt, bara så du tänker på det. Och att du behöver spela in separat på datorn, men det hade du ju redan räknat ut! 🙂 Du behöver en sladd men den tror jag följer med, är dock inte säker så kolla! Och typ hörlurar men jag använder mina Applelurar så det är inga konstigheter.

   Sedan skulle jag rekommendera Audacity för inspelning, skitenkelt och gratis program! Har inte testat Garageband så har ingen aning hur det är men jag gillar Audacity. 🙂

   1. Awesome för snabbt svar 🙂
    Ja, den är onekligen rätt stor så den mer portabla Snowflake är också ett bra och prisvärt alternativ.
    Behöver man ljudkort? Och varför behöver man hörlurar? Har liksom ingen koll alls 😉

    1. Ljudkort finns i din dator och hörlurar brukar jag ha bara för att höra hur ljudet blir, lättare att ställa in då och höra (och ta bort) störande ljud. 🙂

     Sedan finns det så klart mer avancerade tillvägagångssätt men för oss noobs räcker detta bra. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det var ett gäng mellandagar

Jag läste någonstans ett citat att mellandagarna, de är de enda dagarna per år då det är okej att göra absolut ingenting. Att bara lata

Välkommen ut ur buren.

Hej dagboken. Nu kommer det igen. Ett sånt rakt-upp-å-ner-inlägg utan nån lärdom eller kunskap inbakad. Fan vad jag gillar att skriva sådana! Och jag blev

Torsdagsdrama

Alltså, vilken jävla dag. Igår åkte jag hem till Övik eftersom vi idag skulle ta farväl av Annas pappa som gick bort för några veckor

Första veckan i december

Det har gått en hel vecka av december och snart är det här året slut. Minns du när man var tonåring och åren liksom kröp