Plus size-jobb i Chic!

Chic Chic

Ni minns att jag skrev om att en viss chefredaktör kontaktade mig för ett tag sedan angående en intervju? Det var ingen mindre än Charlotta Flinkenberg från Chic som skulle göra ett jobb om plus size och ville ha lite tankar från mig. Så kul! Nu finns tidningen ute i butik och jag är faktiskt riktigt nöjd med min intervju. Förutom den finns det inspiration om andra tjejer att följa samt shoppingstips. Ett litet steg för mänskligheten. Jag är så glad att jag får vara med!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Höstfix i trädgården

Nu när jag skaffat hus ska jag ju bli en odlande människa! Ska vi se hur det går? För ett tag sedan grävde jag upp

Göteborgssnö

Det snöar i Göteborg! Jag har precis kommit tillbaka efter en supermysig AW med ett gäng InoS-medlemmar och så efter det tog jag och Leia

Vlog: En helg med de roligaste jag känner

Det var länge sedan jag skrattade så mycket som den här helgen för två veckor sedan med Sanna och Emilia. Det var några fantastiska dagar