Styrelsekonferens

171102 - Kickoff m InoS

I torsdags och fredags var det dags för styrelsekonferens/kickoff med nya styrelsen i Influencers of Sweden. Vi hade ju, som ni vet, ett extrainsatt årsmöte för typ två veckor sedan och valde då in inte mindre än sex nya personer i styrelsen, plus två suppleanter. I och med att Clara Lidström valde att lämna är vi nu alltså nio personer i styrelsen plus tre suppleanter.

Jag var en hel del nervös inför det här, det är ett helt nytt blad, en ny era vi går in i med InoS och det är både sjukt spännande och läskigt. Jag känner inte majoriteten av dem vi valt in i styrelsen så det bidrog så klart också till nervositeten.

171102 - Kickoff m InoS

Vi höll till på Downtown Camper by Scandic i Stockholm där vi hade fått ca världens coolaste konferensrum. Så himla härligt med ett stort RUNT bord istället för ett vanligt gammalt mötesrum, det blev så mycket mer dynamiskt och inbjudande för konversationer. Och man kunde också välja att sitta på ryggstödet, som både Linda och Clara valde att göra.

171102 - Kickoff m InoS

I taket hängde massor med rep, riktigt snyggt! Dock vet jag inte hur väl det skulle gått över att klänga i dem, som fröknarna Lagergren var sugna på när de gled in och sa hej (de satt och jobbade i lobbyn utanför).

171102 - Kickoff m InoS

Vi började med att gå laget runt och presentera oss, vår bakgrund och våra kanaler och jag berättade om hela bakgrunden till Better Bloggers och Influencers of Sweden. Samtidigt la vi också ut korta presentationer på Instagram stories, vi vill ju att medlemmarna ska lära känna nya styrelsen!

171102 - Kickoff m InoS

Sara sitter kvar i styrelsen och fotade här de fina el-lösningarna i bordet! En popup-“pinne” med eluttag i, otroligt smidigt och snyggt.

171102 - Kickoff m InoS

Förmiddagsfika och Dorotea på Skype, en av dem som inte kunde närvara under dagen utan som istället fick hänga med över Skype.

Efter den första dagen var jag inte det minsta orolig längre. Vilken otroligt kompetent, ödmjuk, kreativ och engagerad grupp valberedningen (med bossbloggs-Clara i ledningen!) fått ihop, jag är grymt imponerad.

Ska vi kika på vilka den nya styrelsen består av?

Ordförande: Paulina Gunnardo – Ditt barn & Du
Vice ordförande: Clara Löfvenhamn – Bossbloggen
Kassör: Cecilia Dolk – Cecilia Dolk
Ledamot: Linda Hörnfeldt – La Linda
Ledamot: Sara Rönne – Träningsglädje
Ledamot: Linda Engström – Resa medvetet
Ledamot: Madeleine Rybeck – Life at core
Ledamot: Albin Adell Sjöberg – Albin Sjöberg
Ledamot: Nathalie Nyhlén – Att leva sin dröm
Suppleant: Daniel Lindstedt – Care of haus
Suppleant: Dorotea Pettersson – Dorro
Suppleant: Joanna Svärd – Joanna Svärd

Vilket gäng! Sådana olika kompetenser, bakgrunder och styrkor. Det jag också är så glad över är hur vi respekterar varandras förutsättningar, lyfter varandras styrkor och säger ifrån om vi inte håller med varandra. Vi är öppna och effektiva och jag tror att vi kommer göra så mycket bra för våra medlemmar.

171102 - Kickoff m InoS

Efter första dagens långa men effektiva dag åt vi middag tillsammans på hotellets restaurang.

171102 - Kickoff m InoS

Linda har jag träffat lite kort förut men Nathalie är en helt ny bekantskap. Båda två är mycket starka tillskott till styrelsen, så glad att ha dem med.

171102 - Kickoff m InoS

Jag drack en öl som hette “Fucking hell”. Och ja, jag tog den enbart baserat på namnet. Men god var den!

171102 - Kickoff m InoS

Älskar det här hotellet, mysigt och snyggt på samma gång. Här kommer jag nog finna mig själv coffica då och då.

171102 - Kickoff m InoS

171102 - Kickoff m InoS

Nu kör vi. År två med Influencers of Sweden kommer bli ännu bättre än det första.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

8 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 2

Glad fredag! Idag släpps mitt andra avsnitt i Gravid Vecka för Vecka och i det här avsnittet berättar jag om hur jag kom fram till

Glöggmingel på gräddhyllan

Jag får höra ganska ofta att folk tror att jag lever ett ganska spexigt liv. Flådigt sådär med glam och resor och mingel och tjofräs.

På besök hos Snickarglädjen

I början av mars, innan Covid-19 kom och vände hela världen upp och ner, åkte jag från Göteborg mot Stockholm och hoppade av i Herrljunga.

Vecka 47

Hallå måndag och välkommen ny vecka! Jag sitter på flygplatsen i Övik och väntar på att boarda. Flyget är sent. Men mer om det längre