There’s an app for that.

Jag springer ju litegranna nu, som ni vet. Halva nöjet (förutom det här med att inte kunna andas, nästan kräkas och typ dö) är att hålla lite koll på sina rundor med diverse sköna appar. Så att man kan se att man typ springer tre sekunder fortare än förra gången eller inte alls hade samma medelhastighet på grund av det där hållet. I vilket fall som helst så älskar jag, som den lilla statistiknörd jag är, dessa små funktioner.

Jag har under min tid som joggare (höhö) testat tre appar, RunKeepert, Endomondo och Nike+. Runkeeper gav jag upp ganska snabbt upp eftersom gps:en i den appen gick helt bananas här ute i innerskärgården där jag bor. Endomondo har hängt med i stort sett hela tiden och Nike+ fick jag nys om ganska nyligen. Jag skulle ju inte direkt sätta pengar på att de är tokpålitliga men det är ändå lite roligt att hålla lite koll.

Jag tänkte skriva lite om varför jag gillar de här apparna här på bloggen här framöver, så håll utkik om du är lika appnördig som jag.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Galaklar

Idag går det inte superfort, livet. Jag försöker ta in gårdagen och sover typ hela dagen i världens godaste hotellsäng och äter godis. Ni ska

I sommar vill jag drömma

Och herregud vilken ångest jag har haft. Sedan midsommar ungefär har jag varit en fot inne, en fot utanför. Petat i allt möjligt men inte fått

Hallå Videohjälpen!

Hallå hej vänner! Nu gör jag något så unikt som att LIVEBLOGGA! Alltså det är ju inte supersuperlive utan typ en timme efter bilderna togs

Skicka mig listan!

10 anledningar att jobba med influencers

Jag får ofta frågan ”vad är grejen med influencers”, en fråga som både företag som vill jobba med influencers – men även influencers som vill