Tillfällig Söderbo

Tillfällig Söderbo

Det är lördag kväll och idag har jag inte bara sett mitt första Pride-tåg utan även deltagit i tåget! Jag hängde på ett flak med texten ”Proud and Nerdy” på. Älskar nörderi och anser mig vara, om inte fullfjädrad så, i alla fall en wannabe-nörd så det var alldeles perfekt.

Nu är jag helt slut efter att ha dansat i sisådär fyra timmar så ikväll blir det soffhäng för mig. Men ni ska få se, jag har vloggat idag så snart kommer Pride-video!

Men först ska ni få se lite från min fredag!

Hos Carin

Hos Carin

I helgen är jag temporär Söder-bo då Carin är i Norrland och jag vattnar hennes blommor och passar på att bo vid Nytorget i ett par dagar. Det är alldeles ruskigt flott och jag har vant mig vid lyxen att ha allt runt hörnet lite för snabbt. Jag ska bara bli rik först, sedan blir det Nytorget för mig med.

Förresten, kolla Carins balkong! Jädrar vilken härlig djungel! Älskar att hänga här. Bonus: man når två Pokéstops från soffan. Lure:ar as we speak.

Söder 160729

Igår var det i varje fall tokigt varmt och gott och jag passade på att lyxa till det med utefrukost på Pom & Flora som är hela bloggstockholms älsklingshak just nu. Och ja, det är riktigt bra. Avocadomackan är ljuvlig och deras summer bowl med vattenmelon och yoghurt och musli, den skulle jag kunna äta varje dag.

Söder 160729

Efter frukosten svängde jag och Leia upp i Vitabergsparken och strosade runt och hittade de här fina gamla husen. Älskar när man snubblar över sådana här små skatter.

Söder 160729

Söder 160729

Söder 160729

Vi gick ner mot Nytorget där vi hittade skugga och satt kvar kanske lite för länge och spelade Pokémon GO. Verkar vara lures på gång där mest hela tiden.

Untitled

Sedan åkte jag in till stan och gjorde lite ärenden och hittade bästa Rebecca som är hemma från Berlin! Jag bjöd med henne tillbaka till Carins balkong för ett glas vin och Leia-kel.

Hos Carin

Sedan åkte Rebecca på middag och jag fastnade framför näst sista avsnittet av Bachelorette. Nu jädrar är det spännande! Vill inte spoila men är himla ledsen att L fick åka hem. Gillade honom massor.

Untitled

Sedan var det ruskigt nära att jag fastnade i soffan men skrapade ihop mig själv och åkte till Vinterviken för att hänga med de här ljuvliga människorna. Och tur var ju det, titta liksom. Bästa sommarkvällen.

Och det var min fredag!

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej från Stockholm!

God söndag från huvudstaden! Jag är i Stockholm i helgen. Nätverkar lite och träffar vänner, äter gott och dricker champagne i hotellbarer. Allt det där

Covid och årets mörkaste dag

Hej och välkommen till årets mörkaste dag – vintersolståndet. Idag har solen bara varit uppe i 4,5 timme. Nu är klockan strax efter 14 och

Vad ska annonsmärkas och hur gör man?

Härom veckan kom en ny vägledning från Konsumentverket gällande marknadsföring i sociala medier. Egentligen riktar den sig främst till influencers (var man nu drar gränsen