entreprenörskap & företagande.

Världens bästa födelsedagspresent

Influencers of Swedens styrelse

Foto: Katarina Jansson

Idag fyller jag 37. Idag var också andra dagen av årets stora konferens som jag producerat för Influencers of Sweden – The Influencer Convention.

Min födelsedagsfest började redan vid tolvslaget då jag stod på dansgolvet efter gårdagens galamiddag. Kämparna som fortfarande var kvar på festen stämde spontant upp i sång och sjöng för mig precis när klockan slog 12. Så himla fint.

Efter det har det varit en enda lång dag av en massa massa kärlek. Så många grattishälsningar och varma kramar, så många fina ord om konferensen och om inspirationen och peppen man fått och samhörigheten och kärleken man känner i gruppen, bland medlemmarna. Och det gör mig så fantastiskt glad. Att man funnit värme och stöd och vänner inom de väggar som jag byggt. Det gör mig stolt.

Mitt på eftermiddagen slank jag och Clara och Sara ned till matsalen och så fotograferade Katta oss. Och jag känner att den här bilden fångar helgens känsla. Samhörighet och kärlek – men också en stor dos kaxighet och jävlar anamma.

Det kommer säkerligen fler inlägg om #TICSE men jag ville bara kika in och säga hej och dela med mig av de spontana tankarna efter konferensen. Nu ska jag knyta mig för tidigt imorgon bär det av till Palma!

Kram och kärlek!

// 27/100


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Lisa / livet från den ljusa sidan
  Sunday, April 2, 2017 at 12:06 am

  Du ska verkligen vara stolt. Du äger verkligen!
  Stort grattis, lite i efterhand. Nästa gång ser jag fram emot att vara med på plats!

  • Reply
   La Linda
   Tuesday, April 4, 2017 at 8:21 pm

   TACK fina du! Ser fram emot att HA dig på plats nästa gång! <3

 • Reply
  Jeanette Sandelin
  Sunday, April 2, 2017 at 6:19 am

  Hej!
  Jag vill också vara en välbetald influencer!
  Som 52-åring med spring i benen och en viktresa på minus 20 kg hittills så
  borde jag utgöra växtkraft för kanske lite äldre kvinnor.
  Hoppas.
  Hälsn fr sö Dalsland och Sveriges största Dalslandsblogg

 • Reply
  Wilda
  Sunday, April 2, 2017 at 12:52 pm

  Grattis igen! Och njut av Palma! Du ska vara så stolt över dig själv. Vilken boss du är, och med så mycket kärlek i ditt ledarskap så det svämmar över och svämmar vidare <3

  • Reply
   La Linda
   Tuesday, April 4, 2017 at 8:20 pm

   Men fina fina du. TACK. Det är typ det finaste man kan säga till mig, berömma mitt ledarskap. För det handlar om att bygga andra, helt och hållet, för mig iaf. KRAM!

 • Reply
  The Influencer Convention på Grand hotel Saltsjöbaden ⋆ Emilia Westerstrom
  Monday, April 3, 2017 at 12:02 am

  […] Rönne/Träningsglädje Katta/Bucketlife LaLinda Dorotea/Tidscoachen Anna/Beautifullife Clara […]

 • Reply
  Idijärvitriologin, en lila solnedgång i Vinterviken och kottar i Nacka reservatet - veckoresumé, v.13 - 2017 - Äntligen vilse
  Monday, April 3, 2017 at 8:27 am

  […] Världens bästa födelsedagspresent – La Linda fyller 37. Mer än fabulous. Vi behöver bli bättre på att fira varandras födelsedagar. […]

 • Reply
  Mirella
  Tuesday, April 4, 2017 at 10:18 am

  Grattis i efterskott och kul att allt gick så bra😊hoppas du får en fin resa. Mirella

  • Reply
   La Linda
   Tuesday, April 4, 2017 at 8:19 pm

   Tack och tack! Har det himla bra här i Palma!

 • Reply
  THE INFLUENCER CONVENTION 2017 - MIN SAMMANFATTNING - Gott för själenGott för själen
  Friday, April 7, 2017 at 10:08 am

  […] La Linda, Träningsglädje del 1, Träningsglädje del 2,  Underbara Clara, Beautiful life, Clara Toll, Bisonblog, Wallenrud, Dorro, En Emilia del 1, En Emilia del 2, Annika Bäckström del 1, Annika Bäckström del 2, Bossbloggen, Emilia Westerström, Reach your goal, Elin Fagerberg, Mia Shopping, Magdalena Bibik, Teknifik, Love Caroline, Alexandra Bylund, Min klockaregård, Fitness och hälsa del 1, Fitness och Hälsa del 2, Dnilva, Sandra Nicole, Bucket life, Jeanette Seflin, Caroline WM, Karolines Vintage. […]

 • Leave a Reply