businesspodden_01

Förra helgen satt jag hemma hos Oskar och jobbade på en pitch för Better Match hela eftermiddagen. Idén bröts ned till text som bröts ned i molekyler för att sedan byggas ihop igen i bästa möjliga sammansättning. Säljande men tydligt och med glimten i ögat.

Samma kväll spelade jag in den till en ljudfil och skickade iväg till Businesspodden. Och igår imorse gick avsnittet online.

Det hela funkar så här. I varje avsnitt bjuder programledarna Micke och Josef in en framgångsrik entreprenör och tillsammans dissar eller bissar (att det är en bra business alltså!) de företagen som skickat in sina pitchar. Om man går vidare – alltså får minst två av tre bissar – får man 20 minuter att pitcha för investering med en affärsängel som Businesspodden samarbetar med. Just nu är denna affärsängel ingen mindre än allas vår Isabella Löwengrip!

Och imorse var det alltså mitt huvud på stupstocken.

Jag vaknade runt åtta och tog med mig Leia och tog sikte på skogen med lurarna i öronen. Jag tänkte att, går det åt pipan så kan jag ju lägga mig under en gran och gråta en skvätt och ingen ser mig. Om det går bra så kan jag tjoa lite extra högt.

Och jösses vad jag tjoade. Tre av tre tummar upp fick jag och lovord som ”jättebra på pitcha!”, ”bra energi!”, ”vass!”, ”man måste ju bara höra mer!” Hurra!!

Så nu blir nästa steg att sälja in Better Match till Bella. Jag är så vansinnigt taggat att ni anar inte.

Lyssna på avsnittet här! Min pitch är först och börjar vid 4.29.

Och så här glad/lättad/pepp på livet var jag direkt efter jag lyssnat på avsnittet. En typiskt bra måndag helt enkelt.

businesspodden_02

9 svar

  1. MEN GRATTIS!! ska lyssna så fort jag kan (jäkla möten på jobbet:p) om man har en idé som jag tycker skulle passa dig/er att göra. vart kan jag skicka den? Typ mailadress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett kärleksbrev till mina kollegor

Hallå kompis! Hoppas du har haft en fin start på veckan! Själv sitter jag på tåget upp till Övik, vi har precis passerat Höga Kusten-bron

63. Kristin ”Krickelin” Lagerqvist

På Västkusten hittar vi bloggentrepenören Kristin Lagerqvist. För 10 år sedan startade hon sin blogg som en hobby. Då hade hon varken mejladress eller datorvana, och inte heller någon aning om att det var starten på en karriär inom sociala…

Digitalisera din kunskap

Den frågan jag fått flest gånger de senaste två veckorna är utan tvekan denna:

”Hur gör du dina webinar och kurser online?”

Det är en läskig tid just nu. Många av oss går igenom prövningar, både fysiskt men främst mentalt. Inget är som det ska. Kanske är du osäker på om du får behålla ditt jobb. Kanske kämpar din business för att överleva.

108. Om att hitta själslig fokus i sin business med Josefin Dahlberg

För snart sex år sedan gästade Josefin Dahlberg We Are Influencers för första gången. Då var hon modebloggare och bloggen var hennes viktigaste kanal.Nu är Josefin här för tredje gången, idag som entreprenör med sitt spirituella varumärke Oh La Moon…