Better Bloggers i Businesspodden

businesspodden_01

Förra helgen satt jag hemma hos Oskar och jobbade på en pitch för Better Match hela eftermiddagen. Idén bröts ned till text som bröts ned i molekyler för att sedan byggas ihop igen i bästa möjliga sammansättning. Säljande men tydligt och med glimten i ögat.

Samma kväll spelade jag in den till en ljudfil och skickade iväg till Businesspodden. Och igår imorse gick avsnittet online.

Det hela funkar så här. I varje avsnitt bjuder programledarna Micke och Josef in en framgångsrik entreprenör och tillsammans dissar eller bissar (att det är en bra business alltså!) de företagen som skickat in sina pitchar. Om man går vidare – alltså får minst två av tre bissar – får man 20 minuter att pitcha för investering med en affärsängel som Businesspodden samarbetar med. Just nu är denna affärsängel ingen mindre än allas vår Isabella Löwengrip!

Och imorse var det alltså mitt huvud på stupstocken.

Jag vaknade runt åtta och tog med mig Leia och tog sikte på skogen med lurarna i öronen. Jag tänkte att, går det åt pipan så kan jag ju lägga mig under en gran och gråta en skvätt och ingen ser mig. Om det går bra så kan jag tjoa lite extra högt.

Och jösses vad jag tjoade. Tre av tre tummar upp fick jag och lovord som “jättebra på pitcha!”, “bra energi!”, “vass!”, “man måste ju bara höra mer!” Hurra!!

Så nu blir nästa steg att sälja in Better Match till Bella. Jag är så vansinnigt taggat att ni anar inte.

Lyssna på avsnittet här! Min pitch är först och börjar vid 4.29.

Och så här glad/lättad/pepp på livet var jag direkt efter jag lyssnat på avsnittet. En typiskt bra måndag helt enkelt.

businesspodden_02

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

9 svar

  1. MEN GRATTIS!! ska lyssna så fort jag kan (jäkla möten på jobbet:p) om man har en idé som jag tycker skulle passa dig/er att göra. vart kan jag skicka den? Typ mailadress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bokredigeringshelg

Åh hej och hå! Jag skulle göra så mycket den här helgen men har bara suttit precis här vid datorn från morgon till kväll och

Födelsedagsfest

“Livet är som karaoke – jävligt kul!”

Jag älskar födelsedagar. Speciellt mina egna. Och ännu mer älskar jag när man fyller år en måndag, får ha fika-kalas med släkten på söndagen innan,

Sorg i kycklingboet

Jag brukar ju ofta säga att glädje och sorg kan samexistera. Att man kan känna båda två samtidigt, inte sällan i samma stund. Mina första