Bloggbusinesspodden är här!

Ebba Zingmark

Äntligen är den här! Det första avsnittet av podcasten Bloggbusiness som jag har gjort för Better Bloggers. Min första gäst är bästa Ebba Zingmark och vi pratar om hela hennes bloggkarriär, hur hon tjänar pengar, hur hon tänker kring sitt varumärke och en massa annat matnyttigt. Om du funderar på att göra business på din blogg eller bara vill ha lite inspiration kring ditt bloggande så är detta podden för dig!

Du hittar även podden på iTunes såklart, go get! Kom jättegärna med feedback efter att du lyssnat.

 

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tre nya TV-serier jag testat

Jag har spanat in lite nya TV-serier som har haft premiär i USA nu på senaste. Tänkte du kanske ville höra vad jag tyckte om

Tacka gudarna för ögonbrynsfärg

När jag var i Italien nu nyligen så var jag helt osminkad i ungefär 7 dagar av 8. Det var liksom inte lönt att kladda