En första maj.

SATS, Sickla, vin på Medis

Våren verkar ha lite beslutsångest i år och det inte första gången jag fastställer detta. Igår var en typiskt sådan schizo-dag. Jättevarmt (nästan så att mitt hår smälte) i solen och svinkallt i skuggan.

Men det var en bra dag, generellt. Om man då inte räknar min nära-mensvärksdöden-upplevelse i Sicka runt lunch. Dessa barnafödarmanicker man har i kroppen kan verkligen stoppa all annan kroppsverksamhet när de bestämt sig för det.

Anyways. Det blev träning (trots nummer 15 på väntelistan, folk måste varit trötta efter Valborg), det blev tyginköp till en kjol jag ska sy (för jag måste ju ha en annan hobby nu när jag jobbar med min hobby) och sedan åkte jag in till Söder för att sitta på Medis och sippa vin och snacka skit med ex-kollegan Johanna och Hanna i solen i ett par timmar.

Slutet av aftonen spenderades sedan med att designa visitkort och hänga med min nya favoritserie, “Hart of Dixie”. Jag ska berätta mer om den senare, den är loveliness.

Och det var den första majjen!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 42 | “Ledighet” och föreläsande

Förra veckan skulle stavas “ledighet” efter en otroligt intensiv galaperiod men det gick sisådär med det. Efter två dagar har jag en tendens att bli

Tacka gudarna för ögonbrynsfärg

När jag var i Italien nu nyligen så var jag helt osminkad i ungefär 7 dagar av 8. Det var liksom inte lönt att kladda

En onsdag i mobilen

Hallå där vänner! Idag är det onsdag fast snart torsdag (klockan är halv tolv) och jag tänkte vi skulle köra en såndär “superliveblogg” (fast inte

Föreläsningsfredag!

Igår gjorde jag något som är VÄLDIGT ovanligt för mig; jag klev upp tidigt. Jättetidigt. 04.30. Alltså HALV FEM. Det är bisarrt jävla tidigt.  Anledningen