Entreprenörsveckan

I mitt jobb är ju den ena dagen sällan den andra lik. Nu kanske fler blir lika varandra då jag faktiskt kommer sitta på ett kontor och mysa (har alltså ett möte inbokat den här veckan. ETT!) men en stor del av mitt jobb är ju ändå att vara det där ansiktet utåt som går ut och pratar med folk om influencers och hur man ska jobba med dem.

Och det gjorde jag och mer därtill för någon vecka sedan då jag pratade mest hela tiden. Så här såg det ut!

Content Day 2017

Jag, tillsammans med Fredrik Wass, Brit Stakston och Hans Kullin, var med i en panel på Content Day där vi pratade om passiv till aktiv mediekonsumtion. Väldigt intressant och – uppenbarligen – roligt!

Content Day 2017

Sveriges Kommunikatörer 170127

Samma eftermiddag var jag inbjuden till en AW med Sveriges Kommunikatörer där jag och Vigor Sörman (VD för Splay) pratade om influencer marketing ur ett kommunikatörsperspektiv.

Sveriges Kommunikatörer 170127

Kammarkollegiet 170127

Sedan på fredagen var jag inbjuden hit, till Kammarkollegiet. Jag sitter ju med som ”expert” (ja, det stod så på kallelsen) i utredningen ”Ett reklamlandskap i förändring” som regeringen satt ihop. Jag får några hundralappar för varje möte så, nu kan man ju säga att jag jobbar för regeringen!

Kammarkollegiet 170127

Kammarkollegiet 170127

I rummet fanns jättegamla möbler och Gustav III's tronhimmel. Man ba eh, fullt normal arbetsplats för dagen.

Kammarkollegiet 170127

Kammarkollegiet 170127

Jättemånga målningar på viktiga personer och tokigt gamla böcker. Åh vad jag tyckte om att hänga här. Att jag sedan är med i rummet med människor som faktiskt kan åstadkomma förändring, det är väl en rätt så rejäl bonus.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

10 svar

  1. Vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva när jag ser allt kul du gör, vill mest ge dig en stor kram och ett stort grattis till allt kul du får göra!
    Och inspirerad blir jag förstås!! heja dig!

  2. Du är så häftig och det är så inspirerande att följa dig. Och haha älskar hur du skriver om det. Känns som att vi sitter och snackar om att du hängde på kammarkollegiet och skrattar åt hur surrealistiskt det kändes – och då måste jag ju säga att det enda som förklarar det hela är ju att du har DET. Pondusen, drivet och utstrålningen, och ett jävlar anamma som är helt enastående.

    1. Men ÅH, tack!! Så himla glad jag blir att du tycker det känns så, det är ju precis det jag vill åstadkomma. Och vilken jädra fin kommentar i övrigt, läste upp den för en kollega för jag nästan började lipa. TACK WILDA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En tisdag i skogen. I solen. På skidor.

Gårdagen började kanske inte på topp. Jag poddade med Alex, som vanligt på tisdagsmornar, och inte nog med det – jag fick också ett litet

Hemma borta

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nu är jag på väg hem till Stockholm och lyckades för första gången faktiskt missa mitt tåg! Jag var nämligen helt inställd

Underbara Clara La Linda

En kväll i Umeå med kollegorna

I tisdags tog jag bilen och åkte på utflykt till Umeå. Här i norr duggar inte möjligheterna att träffa en massa härliga bloggkollegor på samma

Bildregn från Stora Influencerpriset

Här kommer äntligen bildbomben från Stora Influencerpriset i fredags! Vi hade tre fotografer på plats och jag fick bilderna levererade först igår kväll, så därför