Gomorron Sverige med Reklamombudsmannen

Gomorron Sverige

Imorse var jag med i Gomorron Sverige och pratade, tillsammans med Reklamombudsmannen Elisabeth Trotzig, om fällningarna som RON gjort på senaste och som offentliggjordes härom dagen (läs alla beslut här).

Jag tycker det är väldigt intressant att jag pratat om samma sak i ca 1,5 år nu (se förra gången jag var med i Gomorron Sverige här) och diskussionen förändras liksom inte riktigt, inte på den här nivån i alla fall. Men jag och Elisabeth ska ses och prata vidare om det här att göra reklam för sina egna produkter i sina egna kanaler (det måste annonsmärkas som det ser ut nu), för var går egentligen gränsen mellan en personlig blogg och en del av ens företag?

Du kan se hela inslaget här – spola till 20:16!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Triggerhappy

Det är onsdag, jag sitter på ett tåg till Skinnskatteberg där jag ska föreläsa ikväll och så läser jag om Kenza som blivit anmäld till

Vad är på tapeten?

ÄNTLIGEN! Jag har fått mitt vardagsrum tillbaka! Om du har hängt med sedan jag flyttade in i mitt alldeles egna hus i somras så vet

Vlog: Fjällvandring i Tänndalen

För sisådär en månad sedan var jag, mamma och Roger och hälsade på Sara i fjällen, närmare bestämt Tänndalen! Jag visade ju dig bilder då

Lucka nummer 19: “En vän jag vill hylla”

Dagens lucka i Johanna Kajsons julkalender handlar om ett hylla en vän. Det här med att hylla sina vänner och berätta för dem vad de betyder för