Gomorron Sverige med Reklamombudsmannen

Gomorron Sverige med Reklamombudsmannen

Gomorron Sverige

Imorse var jag med i Gomorron Sverige och pratade, tillsammans med Reklamombudsmannen Elisabeth Trotzig, om fällningarna som RON gjort på senaste och som offentliggjordes härom dagen (läs alla beslut här).

Jag tycker det är väldigt intressant att jag pratat om samma sak i ca 1,5 år nu (se förra gången jag var med i Gomorron Sverige här) och diskussionen förändras liksom inte riktigt, inte på den här nivån i alla fall. Men jag och Elisabeth ska ses och prata vidare om det här att göra reklam för sina egna produkter i sina egna kanaler (det måste annonsmärkas som det ser ut nu), för var går egentligen gränsen mellan en personlig blogg och en del av ens företag?

Du kan se hela inslaget här – spola till 20:16!

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Oktober i en liten ask

Hej nu hoppar vi in i tidsmaskinen och åker tillbaka till oktober en sväng. I oktober kom mörkret på riktigt och med det – det

På besök hos Snickarglädjen

I början av mars, innan Covid-19 kom och vände hela världen upp och ner, åkte jag från Göteborg mot Stockholm och hoppade av i Herrljunga.

87. Om klimatångest och aningslösa influencers med Emma Sundh

Du har säkert inte missat att den pågår precis i detta nu, den brinnande klimatdebatten. Hur världen inte verkar kunna komma överens, naturkatastroferna avlöser varandra och klockan tickar på. I dagens avsnitt pratar jag medEmma Sundh, en av …