Kreatörerna – Episod 1 – Amanda Adolfsson & Hedda Stiernstedt, ”Unga Sophie Bell”

Kreatörerna

Efter att jag började spela in Bloggbusinesspodden insåg jag hur ofantligt roligt det var att skapa podcasts. Så jag startade en till.

Kreatörerna är en podcast om inspiration där jag intervjuar personer inom olika kreativa yrken. I ärlighetens namn är det jag som är girig, att få gräva i det kreativa sinnet hos människor jag imponeras av är en riktig ynnest och en lyx. Så det är vad den här podden går  ut på, att tillfredsställa min egen nyfikenhet och längtan efter att inspireras. Förhoppningsvis känner ni detsamma!

I det första avsnittet av Kreatörerna möter jag regissören Amanda Adolfsson och skådespelerskan Hedda Stiernstedt som båda är aktuella i filmen ”Unga Sophie Bell” som går på bio nu. Det blev ett väldigt intressant samtal om karaktärsbyggnad, provspelningar och att vara kvinna i den svenska filmbranschen.

Podden kommer snart upp på iTunes, så länge kan ni lyssna på den här ovan.

Kreatörerna - Amanda Adolfsson och Hedda Stiernstedt

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

La Lindas guide till Höga Kusten

Min guide till Höga Kusten!

Höga Kusten. Denna magiska plats som jag får kalla hemma. Med underbar natur, spännande sevärdheter och galet bra loppisar så finns det alltid något nytt

Tydligen så säljer jag mig själv

När jag såg att mitt förlag delat den här artikeln på Facebook imorse så fick jag lite ont i magen. Och när jag såg kommentarerna