Mina heliga onsdagar

I höstas, innan Influencers of Sweden drog igång, fick jag in en kund som jag skulle sitta med ett par dagar i veckan. Då gjorde jag något, för mig, väldigt viktigt. Jag skrev in, med stora bokstäver i kalendern, ”JOBBA HEMMA” på onsdagarna.

Onsdagarna var heliga. Då hade jag inga möten, inget inbokat, tog långa promenader med Leia och jobbade från soffan, osminkad och med skitigt hår. Att få en paus från det sociala, som tar mycket energi från min utmattningshjärna, var livsviktigt.

Detta var jag väldigt duktig på större delen av hösten, för när det står i kalendern, då är det liksom mer ”på riktigt” och mer okej för mig själv på något vis. Och då slutade jag också per automatik att boka in möten på onsdagarna, då jag inte skulle vara i stan ändå.

När InoS drog igång i november, och speciellt sedan vi fick vårt kontor i januari, så har det här med mina heliga onsdagar blivit lite bortglömt. Det var så kul att hänga på kontoret och plötsligt hade jag glömt bort att jag inte bokar möten på onsdagar och vips så var veckorna knökfulla igen.

De senaste veckorna har min kropp sagt ifrån. Två, kanske tre, dagars in-i-kaklet-jobb med möten och fläng och aktiviteter, det klarar jag fint, men sedan måste jag landa. Så nu är det åter till mina heliga onsdagar som gäller. Det kommer bli lurigt fram till konferensen men efter det, när vi är tillbaka i lite mer ”normalmode”, då ska här skapas luftbubblor igen.

Att leva med utmattning och ångest är en utmaning, men om man är snäll mot sig själv och lyssnar på sin kropp så kan man leva sitt drömliv ändå.

// 15/100

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Klokt av dig att ta tillbaka dom. Jag ska göra detsamma med mina söndagar från 2 april. Sörjer att jag skriver högskoleprov istället för att hänga med er den 1:a men njut för mig också, okej?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

2020’s snyggaste badkläder i stora storlekar!

Precis hemkommen efter ett härligt bad i sjön här i krokarna och kommer på att jag ju inte bjussat på en badklädesinlägg i år! I vanliga fall brukar det komma lite senare men efter senaste veckans värmebölja så känner jag att – nu kör vi va?

Skörda spenat

Innan det blev frost och svinkallt så skördade jag en massa spenat. Vår spenat har verkligen växt som ogräs i år och vi visste knappt

Vecka 47

Hallå måndag och välkommen ny vecka! Jag sitter på flygplatsen i Övik och väntar på att boarda. Flyget är sent. Men mer om det längre