Om att byta riktning.

Idag stängde jag ner Comme-Ci. Det var long time coming men det känns ändå lite trist när man väl kommer till den punkten. Men också väldigt skönt. Att ta steget och inte ha det hängande över sig som ett mörkt moln som bara stjäl energi.

Det var inte så dramatiskt egentligen, hela grejen. Comme-Ci var en skitbra idé. Men utan personal, resurser och tid så kostade det mer än det smakade. Det var skitkul medan det varade men när jag kom till punkten att satsa eller lägga ner så kändes det vettigare att lägga ner. Det finns så många aktörer där ute som gör e-handel så grymt bra. Då är det bättre att jag lägger min tid på något som är unikt för mig. Något som bara jag kan göra riktigt, riktigt bra.

Och det är saker på gång. Herregud. Om ni följer mig på Twitter och Instagram (och det borde ni) så vet ni att jag var på Internetdagarna och Internet Discovery Day i tisdags och pitchade Better Bloggers. Och fick sådan makalöst bra feedback. Det märks verkligen att det här behövs.

Jag är alltså på väg in i Startup-världen. Att bli entreprenör. Typ. Det känns helknäppt och skitläskigt och så himla rätt. Det här kommer bli en jävla resa alltså. Häng med.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

36 timmar i Stockholm

Förra veckan satte jag mig på tåget mot Stockholm för första gången sedan jag flyttade till Övik. Det kändes lite underligt, speciellt i och med

Delfiner och en torsdag på Medelhavet

Jag älskar djur. Och att se djur i det vilda kan vara något av det häftigaste som finns. Så när vi fick möjligheten att åka

Den Ängslige Odlaren ™

Hejhej. Det är jag som är Den Ängslige Odlaren. Hon som lusläser baksidorna på fröpåsarna örti gånger. Hon som kollar alla Hanna Wendelbos och Snickarglädjen-Johannas