Vad fan håller jag på med?! #13 – Våra strategier för sociala medier

Vad fan håller jag på med?! #13 – Våra strategier för sociala medier

Det är torsdag och poddisdag! Vår faktiska poddisdag som vi banne mig ska hålla från och med nu, jag och Alex! Och idag pratar vi sociala medier!

Hur ser våra strategier ut för sociala medier i våra företag? Måste man finnas överallt eller är det bättre att fokusera på några få plattformar? Och hur väljer man mellan Instagram Stories och Snapchat egentligen?

Lyssna på alla avsnitt av podden här eller i din poddapp! Och gilla oss på Facebook!

Ett svar

  1. FEEDBACK på podden som ni bad om i senaste podden.
    Det hade varit en förbättring om ni strukturerade podden lite. Man kan ju prata från hjärtat även om man har en ram. Tex att ni börjar med vad som hänt i veckan, går vidare med ett ämne, tar upp en ”veckans fråga och avslutar med tips eller nått annat.
    Jag tycker det är jättekul att lyssna när ni väl kommer igång så jag skulle vilja att ni kom igång lite snabbare.
    Vore också nice om ni hade tydliga ämnen varje vecka.

    Jag gillar podden massor, har lyssnat på varje avsnitt och ALLA avsnitt av ”Blogg Business” som jag saknar att lyssna på. Det var min favvo podd de avsnitt då du hade roliga gäster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Dancing in September

September började med en folkfest! Det var dags för Övik Pride och lördagens tåg utgick från Öviks hamn. Jag gick så klart med Centerpartiet och

79. Om att tjäna pengar på sin passion med Angeliqa Mejstedt

Varmt välkommen till en specialsäsong av We Are Influencers! Nu sätter vi strålkastaren på microinfluencers – profiler som med en tydlig nisch och ett relaterbart liv har byggt en karriär i sociala medier utan enorma följarskaror.Angeliqa Mejstedt…