Vad jag åstadkom under 2014 – en årskrönika

Vad jag åstadkom under 2014 – en årskrönika

Foto-2014-09-18-16-39-25

Jag är tillbaka i Stockholm igen efter nästan tre veckor i Norrland. När jag varit borta så länge ser jag alltid på Stockholm med nya ögon igen. Jag ser ängsligheten men också friheten. Jag ser uppdelningen men också individualiteten.

I eftermiddags var jag ute och gick med Leia och hon rutade in sitt hemmarevir igen. Samtidigt lyssnade jag på Källan, en podcast om inspiration och motivation, och Sandra som har podden pratade om reflektioner över 2014 och drömmar inför 2015. 2014 var onekligen ett stort år för mig, karriärmässigt men även rent själsmässigt. Jag älskar verkligen att bli äldre, pusselbitarna över personen jag vill vara trillar mer och mer på plats för varje år som går.

Jag tänkte därför titta tillbaka på 2014 och skriva en liten årskrönika om vad jag faktiskt åstadkom under året. Inte bara vad jag gjorde utan vad de sakerna gjorde med mig som person.

✗ Jag ”kom ut” som plus size-bloggare och peppade för kroppsälsk. Jag bestämde mig en gång för alla att älska min kropp och i processen försöka få andra att älska sina egna lite mer. Det är en daglig kamp, förståeligt efter att man in 30 års tid lärt sig att man inte duger som man är, men jag vinner den de flesta dagarna.

✗ Jag startade (och stängde) min första webbshop, Comme-Ci. Upp som en sol och ned som en pannkaka ungefär. Jag hade höga ambitioner och ännu högre drömmar när jag öppnade Comme-Ci i april. Men det gick inte tillräckligt fort och jag hade inte 200% tid i mitt liv så jag tog under hösten det tuffa beslutet att cut my losses och stänga ner. Det var en sjukt spännande tid och jag lärde mig massor och det räcker. Man behöver inte lyckas varje gång.

✗ Jag styrketränade och blev riktigt stark. Under våren hängde jag massor på gymmet med brandbruds-Carin, lärde mig lyfta tungt och hade så vansinnigt roligt. Som mest var jag uppe i dryga 90 kilo i marklyft innan jag sunkade ihop under sommaren. Ett av de tydligaste målen under 2015 är att köra igång igen och nå de där 100 kilona.

✗ Jag började föreläsa. Detta är något jag velat göra i flera år och 2014 gjorde jag det för första gången på riktigt. Att föreläsa är något jag vill (och ska) göra mycket mer under 2015, det är en sådan kick!

✗ Jag startade en YouTube-kanal. Okej. Jag har 50 prenumeranter och jag har inte gjort en video på månader, men jag testade och det är faktiskt rackarns kul! Fler videos under 2015!

✗ Jag dejtade ”offentligt”. Jag bangar ju aldrig för en utmaning och var därför med i Happy Pancakes kampanj ”Jakten på Kärleken”. Det var kul och konstigt och jag är fortfarande singel men helt klart en erfarenhet rikare.

✗ Jag skaffade hund och nu förstår jag inte hur jag någonsin levde utan henne. Vilken förändring och 99% till det bättre. Hon är den ljuvligaste lilla varelse man kan tänka sig och jag älskar henne gränslöst.

✗ Jag jobbade med världens mest spännande kunder. Glitter, Tidningen Land och Stockholms filmfestival. Det var ett år av vitt spridda konsultuppdrag, galet spännande och otroligt lärorikt.

✗ Jag började sniffa på entreprenörskapet och startade Better Bloggers. Under hösten smygstartade jag Sveriges första branschnätverk för bloggare – Better Bloggers – och precis innan jul lanserades sajten. 2015 kommer bli året då jag kör all in på detta projekt som formats i mitt inre under många år. Jag är livrädd och helt vansinnigt pepp.

Det var mitt 2014, imorgon tänkte jag berätta om mina mål för 2015, stay tuned!

hur såg ditt 2014 ut? Kommentera gärna och länka till din egen årskrönika!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Örnsköldviks Allehanda Linda Hörnfeldt

Allehanda på besök

Förra veckan var Izabelle från lokaltidningen Örnsköldsviks Allehanda och hälsade på i Kvaved! Jag fick ett sms dagen innan om att de ville göra ett

Tre bra saker med mitt liv

Alltså jag är HELT tagen av alla underbara kommentarer på mitt inlägg om att jag flyttar hem till Övik. Fan va fina ni är!! Jag

Midsommarpepp!

Glad midsommar! När du läser detta har jag redan checkat ut för helgen och åkt ner till Skuleskogen för att fira midsommar i Friluftsbyn tillsammans