VR Blog Awards i bilder

Som sist i hela bloggosfären har jag äntligen fått upp mina bilder från torsdagens gala. Jag, till skillnad för förvånansvärt många, hade en jättetrevlig kväll! Roligast var det självklart att träffa så många härliga bloggare, bland kvällens absoluta höjdpunkter fanns pratstunder med bl.a. Ebba, Hanna, Annika, Anna och Sandra (som delar min förkärlek till ”Röda Nejlikan”), vars bloggar jag läst och beundrat sedan länge men aldrig riktigt haft äran att träffa och prata lite med.

Jag fick även en väldigt trevlig pratstund med Fredrika från VR på efterfesten, vi diskuterade såklart bloggar och det kanonjobb de gör för Sveriges unga, bloggande tjejer. Jättehärlig tjej!

Efterfesten var helt klart kvällens höjdpunkt, Katrin rev av härlig retromusik i form av bl.a. Britney, Backstreet Boys och Spice Girls, det var ju helt omöjligt att stå still! Tycka vad man vill om Katrin, men snurra plattor kan hon! Jag, Mia och Sandra var kvar till stället i stort sett mattats av på bloggare och jag masade mig på sista bussen hem till Nacka.

Tack Ebba, Fredrika och Veckorevyn för en underbar kväll!

Linda, Johanna och Annie.

Katarina (Bjooti) och jag

Anna, Sandra, Annika och Ida.

Linda, Linda, jag och Johanna

Ebba och Carolina Gynning

Ebba och Katrin

Ebba, Josefin Crafoord och Sophie

Ebba och Isabella ”Blondinbella” Löwengrip

Ebba och jag

Sophie och Hanna

Sophie & Therese

Josefin och Robin

Anna och jag

Underbara Mia och jag

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

7 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En jävligt (o)rolig historia

Nu sitter jag äntligen på tåget hem från Strängnäs. Och jag är förbannad. Jag är sällan förbannad. Så nu får ni en jävligt förbannad historia.

Tacka gudarna för ögonbrynsfärg

När jag var i Italien nu nyligen så var jag helt osminkad i ungefär 7 dagar av 8. Det var liksom inte lönt att kladda