Årskrönika: 10 inlägg du borde läsa – andra har älskat dem!

Årskrönika: 10 inlägg du borde läsa – andra har älskat dem!

topp10 2014

Den nya året är nära och som brukligt är ser vi tillbaka på det som varit. Jag har grävt ned mig lite i min statistik och tänkte i denna lilla årskrönika dela med mig 10 av de mest lästa inläggen på bloggen under 2014 (dock ej nödvändigtvis skrivna under 2014). Det var en härlig blandning av debatt, inspiration och lagom mycket ytligheter. Håll till godo!

1 | Håll käften och spring lite – Inlägget är egentligen från 2013 men fick en rejäl uppsving igen i samband med näthatsdebatten i våras, en debatt som inför 2015 känns mer aktuell än någonsin.

2 | Vad H&M lärde sig av #hmriot – H&M presenterade sin pluskollektion för våren 2014 och Twitter gick bananas. Förståeligt.  Modellerna var knappast vad man skulle kalla tjockisar.

3 | Shoppingtips: Forever 21+ – Det senaste året har jag skrivit mer och mer om plus size-märken. Inlägget om Forever 21+ blev poppis!

4 | Hålet mellan låren – har inte vi kvinnor annat att tänka på? – ”Fundera på hur mycket tid av era liv som ni har lagt på att fundera på, peta på, grunna över, hata, allt som ni anser är “fel” med era kroppar….och tänk på allt som ni skulle kunna gjort med den tiden istället.”

5 | Lite om piller. Och ångest. Men mest om piller – När jag var sjukskriven 2012 så skrev jag om de mediciner jag åt och hur jag mådde av dem. Något som många uppskattade. Transparens har tagit mig långt.

6 | Den där videon där främlingar hånglar (ni vet väl att den är en reklamfilm?) – Jag outade den virala hångelfilmen som reklamfilm. Och så analyserade jag kring vår känsliga nakenhet som människor.

7 | Näthat, yttrandefrihet och nätvett – är det verkligen så svårt? – Jag blev kallad bitch av en total främling och pratade lite om nätvett och respekt. Har vår mänsklighet försvunnit med tekniken?

8 | American Apparel och the return of the unkna kvinnosyn – Titeln säger egentligen allt. American Apparel vinner verkligen sunkighetspriset 2014.

9 | Misstagen du ska undvika i sociala medier – Jag blev intervjuad av tidningen Market om sociala medier. Dessa är fortfarande lika relevanta!

10 | Jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig, om du leker med mig –  En tisdag i oktober skrev jag om ensamhet och att inte längre tro på kärlek.

En salig men ändå bra blandning tycker jag. Den här listan är ganska representabel för vad jag själv tycker om med min blogg. Ärligt, rakt, lite fluffigt och lite ont i hjärtat.

Hade du något favoritinlägg under 2014?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Be inte om ursäkt för att du säljer

”Du skickar ALDELES för många mejl! Det känns spammigt och oseriöst! Det är för mycket! Jag VAR intresserad men känner nu att det nog inte

Midsommar på Ulvön

Hej och välkommen till årets midsommarinlägg! Midsommarhelgen spenderades enligt tradition (tre år i rad är ändå tradition va?) på Ulvön. Dock hängde vi i år